<strong> TABBE:</strong>  Phil Neville tar nok en ekstra runde med spansklæreren før han publiserer noe mer i sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
TABBE: Phil Neville tar nok en ekstra runde med spansklæreren før han publiserer noe mer i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Phil Neville ville bare fortelle sine spanske fans at han skulle på løpetur. Det gikk ikke helt som planlagt

«En utløsning på stranda».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Phil Neville er nyansatt som assistentmanager i den spanske klubben Valencia.

Derfor har han naturlig nok begynt på spanskkurs, og den siste tida har han skrevet meldinger i sosiale medier både på spansk og engelsk.

Så langt har det gått bra, men i dag begikk den tidligere United-legenden en heller flau tabbe i sosiale medier.

Neville la ut en beskjed på Twitter på spansk og engelsk som skulle informere om at han hadde starten dagen med en joggetur på stranda.

Det gikk veldig bra på morsmålet engelsk.

På spansk derimot ...

Neville brukte ordet «corrida» for å fortelle at han tok en løpetur. Ordet kan bety å løpe - men referer ofte til tyrefekting. Det som gjør det flaut er at ordet også er slang for orgasme / utløsning, skriver The Mirror, som har fanget opp saken av norske Pål Ødegård på Twitter.

En ærlig glipp - og Neville var raskt ute og slettet tweeten.

Neste gang han publiserer noe i sosiale medier har han nok tatt en ekstra runde med spansklæreren.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer