Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Phil vil ha «usexy fotball»

Liverpool-trener Phil Thompson slår et slag for den stygge fotballen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-trener Phil Thompson sier han er glad for at Liverpool ligger på toppen i engelsk fotball etter å ha spilt stygt. Han mener laget har vært best i kamper der selve spillet ikke har vært på topp. Det vil si der fotballen som er prestert har vært det man vil kalle stygg, og trener Thompson tror det er en årsak til at Liverpool er best i England akkurat nå.

- Spillerne har jobbet hardt med å vinne på stygt spill. De har på en måte skapt legender av seg selv ved å spille stygt, men likevel vinne kamper 1-0, sier han.

- Det er perioder da man må gå helt i kjelleren og spille tøft og hardt. Ingen har klart det bedre enn Liverpool de siste 18 månedene, mener Thompson.

Det var Ruud Gullit som innførte det han kalte «sexy fotball» da han overtok jobben som manager i Newcastle. Nå er den «sexy fotballen» helt ute. Liverpool og Phil Thompson har vist at det gjelder å spille en litt stygg form for fotball.

(NTB-Reuters)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!