Philip er reiseklar

I morgen setter Philip Vatnar Selnes (13) kursen sørover. Først skal han innom mormor i Drammen, før han når målet på Ekebergsletta: Norway Cup.

Resten av Gullvikmoen småguttlag reiser fra Namsos fredag ettermiddag i minibuss. De skal overnatte på Gullvåg Camping underveis, mens Philip lader opp hos slekta i Drammen. Han slutter seg til troppen i Oslo lørdag ettermiddag.

- Nå har jeg begynt å småpakke, og vurderer hva jeg skal ha med. Å få med fotballutstyret er viktig, sammen med andre ting jeg trenger, som badetøy og håndkle, forteller Philip Vatnar Selnes til Dagbladet.

Når det gjelder de sportslige forberedelsene, hevder han at både han og laget er i rute foran verdens største fotballturnering.

- Den siste uka har jeg trent hver dag utenom lørdag, sier Philip. Laget trener to ganger i uka, men han satser på at egentrening skal gjøre susen for årets Norway Cup-lag i Dagbladet. Derfor har han sammen med lagkompiser vært på fotballøkka opptil seks ganger i uka de siste ukene.

- Vi har vært mellom ti og femten på de frivillige treningene i ferien. Nå er vi så godt forberedt som vi kan være, sier Gullvikmoens trener, Jon Ivar Toft. Nå gjenstår to treninger og en samlingskveld for troppen på 16 spillere og fire ledere.

- Det er stor forventning til turen. Guttene gleder seg voldsomt, kan treneren fortelle.

- Selv om vi blir slått ut, har vi mye å glede oss til. Kanskje det blir en tur til Tusenfryd eller Frognerparken, håper Philip Vatnar Selnes.

KLAR FOR NORWAY CUP: Flankespiller Philip Vatnar Selnes på Gullvikmoen IL har begynt pakkingen før avreise Oslo.