Philip er reiseklar

I morgen setter Philip Vatnar Selnes (13) kursen sørover. Først skal han innom mormor i Drammen, før han når målet på Ekebergsletta: Norway Cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Resten av Gullvikmoen småguttlag reiser fra Namsos fredag ettermiddag i minibuss. De skal overnatte på Gullvåg Camping underveis, mens Philip lader opp hos slekta i Drammen. Han slutter seg til troppen i Oslo lørdag ettermiddag.

- Nå har jeg begynt å småpakke, og vurderer hva jeg skal ha med. Å få med fotballutstyret er viktig, sammen med andre ting jeg trenger, som badetøy og håndkle, forteller Philip Vatnar Selnes til Dagbladet.

Når det gjelder de sportslige forberedelsene, hevder han at både han og laget er i rute foran verdens største fotballturnering.

- Den siste uka har jeg trent hver dag utenom lørdag, sier Philip. Laget trener to ganger i uka, men han satser på at egentrening skal gjøre susen for årets Norway Cup-lag i Dagbladet. Derfor har han sammen med lagkompiser vært på fotballøkka opptil seks ganger i uka de siste ukene.

- Vi har vært mellom ti og femten på de frivillige treningene i ferien. Nå er vi så godt forberedt som vi kan være, sier Gullvikmoens trener, Jon Ivar Toft. Nå gjenstår to treninger og en samlingskveld for troppen på 16 spillere og fire ledere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer