Philip trodde han skulle på et vanlig jobbintervju. Så dukket Zlatan opp

Slet med å finne de riktige ordene.

(Dagbladet): Selv om Zlatan Ibrahimovic er ambassadør for vitaminvannet «Vitamin Well», var det nok ingen som hadde trodd at PSG-stjerna ville henge i selskapets lokaler i Stockholm.

Spesielt ikke Philip, som en dag skulle i et jobbintervju hos firmaet.

Jobbsøkeren fikk beskjed om å ta plass inne på et møterom, og etter litt kommer den 195 centimeter lange fotballspilleren inn i rommet.

Slet med å finne ordene Philip blir åpenbart overrasket, og sier til Zlatan at han ikke hadde trodd at han skulle få møte stjerna ansikt til ansikt.

- Hvorfor ikke? Det er jo Zlatans produkt jo, svarer Zlatan.

Den svenske fotballstjerna spør Philip flere spørsmål, men sistnevnte ser ut til å slite med å finne de riktige svarene. Spesielt når Zlatan spør om hvem som er favorittfotballspilleren hans.

Zlatan ler litt da Philip brukte noe lang tid på å tenke, før han svarer «Du?».

Se hele intervjuet i toppen av denne artikkelen.

Ville hjelpe firmaet Det var i desember 2014 leskedrikken kom med beskjeden om at de hadde fått en ny ambassadør med på laget. Zlatan Ibrahimovic var det nye ansiktet til produktet, og han skulle få en egen smak.

Zlatan skal ha takket ja fordi han ønsket å hjelpe et nytt, svensk firma å nå ut i verden.

Den svenske fotballspilleren har flere samarbeidspartnere. Blant annet har han vært med å lage sportsklær for Dressmann, og fikk kritikk da han svarte på spørsmål om samarbeidsavtalene sine.

Betalte veiavgift for 1000 år Zlatan tjener godt på samarbeidsavtalene sine, og da han for drøye to år siden laget versjon av den svenske nasjonalsangen sammen med Volvo, fikk han mellom 10 og 12 millioner kroner av den svenske bilgiganten.

Sannsynligvis er ikke Zlatan mer avhengig av de ekstra kronene enn andre, spesielt ikke ettersom han tjener over 20 millioner euro i PSG.

Men han investerer godt. Pengene bruker Zlatan blant annet på raske biler, og han eier også flere eiendommer i Sverige. På øya Resarö utenfor Stockholm kjøpte han seg et hus i 2010. Beboerne der spleiser på å holde veien i orden, og da Zlatan fikk beskjed om at han ikke hadde betalt veiavgiften, sørget han like gjerne for å betale den for 1000 år.


PS: PSG og Zlatan gjør seg i dag klare til morgendagens Champions League-kamp mot Chelsea. Den starter klokka 20.45 og går på Viasat.