Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkel:

Philippe Gilbert på sykehus etter mistanke om nyretraume

Mister flere ritt.

SYK: Belgias formsterke sykkelstjerne Philippe Gilbert er innlagt på sykehus med mistanke om nyretraume. Foto:&nbsp;<span style="background-color: inherit;">AFP PHOTO / ANP / Bas Czerwinski / Netherlands OUT</span>
SYK: Belgias formsterke sykkelstjerne Philippe Gilbert er innlagt på sykehus med mistanke om nyretraume. Foto: AFP PHOTO / ANP / Bas Czerwinski / Netherlands OUT Vis mer

Belgias formsterke sykkelstjerne Philippe Gilbert er innlagt på sykehus med mistanke om nyretraume, melder TV 2.

34-åringen vant søndag Amstel Gold Race for fjerde gang i karrieren. Nylig triumferte han også i Flandern rundt.

– 60 kilometer før mål var Philippe Gilbert involvert i en velt og falt i bakken. Etter løpet i går kveld (søndag) klaget han over smerter i nedre rygg. Vi tok ham derfor til sykehus, og han ble deretter innlagt. Der fant de ut at han mest sannsynlig har pådratt seg nyretraume, opplyser Quick-Steps pressetalsmann Alessandro Tegner til TV 2.

Han forteller også at Gilbert blir værende på sykehus i 24 timer og at han må ta det med ro i minst en uke. Det skal ikke være nødvendig med en operasjon.

Belgieren går dermed minst glipp av La Flèche Wallonne onsdag og søndagens monumentritt Liège-Bastogne-Liège.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media