Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Philips skadd i senga

Sunderlands spiss Kevin Philips går trolig glipp av serieåpninga mot Arsenal etter å ha pådratt seg en skade mens han sov. Les også øvrige nyheter fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg la meg til å sove etter trening i Frankrike, og våknet opp med et skadet kne. Jeg skjønner ikke hvordan det har skjedd, sier Philips ifølge avisa Daily Mirror.

- Jeg kan ha vridd kneet i søvne eller det kan være noe jeg gjorde på trening. Jeg merket imidlertid ingenting før jeg våknet opp med hovent kne, sier han.

Uansett årsak ser det nå ut som fjorårets toppscorer i Premier League må melde forfall til kampen mot laget han holdt med som ung.

- Arsenal-kampen er definitivt den kampen jeg ikke ville gå glipp av denne sesongen. Jeg var stor fan av laget som barn, og i tillegg vil det være vår første kamp på Stadium of Light etter at de bygget ut banen, sier Kevin Philips.

McManaman uønsket i Madrid

Steve McManaman kan være på vei bort fra Real Madrid. Etter kjøpet av Luis Figo har trener Vicente del Bosque fortalt den tidligere Liverpool-spilleren at han ikke kan regne med mye spilletid neste sesong. Figo er et klart førstevalg på høyrekant, men også spanjolene Julio Alvarez og Albert Celades skal nå være rangert foran «Macca». McManaman har tre år igjen av kontrakten med Real, men skal allerede være ønsket av flere engelske klubber.

Bradford jakter superspiss

Bradford vil i følge manger Colin Hutchings i kveld offentligjøre navnet på det største spillerkjøpet i klubbens historie. Britiske medier hevder at tidligere Aston Villa- og Sheffield Wednesday-spiller Benito Carbone er mannen som er på vei til Valley Parade. Italieneren forlot i våres Aston Villa etter å ha mislyktes i å ble enig med Birmingham-klubben om ny kontrakt. Også Roberto Baggio og Jari Litmanen nevnes som aktuelle navn.

Viduka og Kewell spiller mot 1860 München

Mark Viduka og Harry Kewell kan likevel få sjansen til å spille returmøtet mellom Leeds og 1860 München i kvalifiseringen til Champions League. Begge er uttatt i OL-troppen til Australia, men Leeds plikter ikke å slippe spillerne mer enn ni dager før OL-turneringen starter. Leeds vil trolig benytte seg av denne rettigheten, men bare dersom de to spillerne blir kvitt skadene de har slitt med den siste tida.

Wanchope til City i dag

Manchester City ser ut til å ha vunnet kampen om å sikre seg Costa Ricas landslagsspiss Paulo Wanchope. West Ham har godtatt et bud på 49 millioner kroner (£3,65M) på spissen, og dersom den tidligere Derby-spissen passerer den obligatoriske skal avtalen sluttføres i ettermiddag. Wanchope vil få en fireårs-avtale på Maine Road. City er også interessert i å kjøpe Aston Villas midtstopper Ugo Ehiogu, men har foreløpig ikke matchet Villas prisforlangende.

Fowler ute i to måneder

Robbie Fowlers skade kan vise seg å være mer alvorlig en først antatt. I følge rapporter fra England kan Liverpool-spissen denne gang være ute i så mye som to måneder grunnet problemer med ankelen. Også sist sesong var 25-åringe hardt rammet av skader og spilte bare åtte ganger fra start for Anfield-klubben.

Coventry vil ha Østenstad

Coventry skal ønske seg Egil Østenstad som erstatter for Robbie Keane og Noel Whelan som nylig ble solgt fra klubben. Østenstad fikk nylig kritikk av Blackburn-manager Graeme Souness som ikke var fornøyd med det den tidligere Viking-spissen hadde prestert for klubben.

Gårsdagens treningskamper i England

Bamber Bridge-Man City 1-3, Barking-Southend 2-0, Chester-Bolton 0-0, Droylsden-Port Vale 1-1, Gillingham-Leicester 1-2, Harrogate Tn-Halifax 2-1, Hednesford-Birmingham 1-3, Newport County-Cardiff 0-1, Plymouth-Everton 0-5, Salford City-Oldham 5-0, Barnet-West Ham 3-4, Worcester-Wolverhampton 2-2, Worksop-Sheff Wednesday 1-2.

  • Paul Gascoigne lagde sitt første mål i Everton-trøya på et flott langskudd.
  • Kampen mellom Newport og Cardiff ble skjemmet av bråk fra bortelagets beryktede fans. En person ble skadet og sju andre arrestert etter bråk både før og etter kampen i Newport.

    [email protected]

FARLIG I SENGA: Kevin Philips (til høyre). Her i kamp mot Chelseas Albert Ferrer i fjor.
MÅ VENTE: Liverpools Robbie Fowler.