Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Phillips på benken

Kevin Phillips starter trolig på benken for sin nye klubb Southampton. Siste om lagene før Premier League-åpningen!

 • Meld deg på i Manager 2004 nå!

  Birmingham-Tottenham


  Lørdag klokka 13.00

 • Birmingham: Vil bli oppdatert.
 • Tottenham: Glenn Hoddle har to spennende nye spisser klare for debut i Premier League. Helder Postiga og Bobby Zamora kjemper om plassen ved siden av Robbie Keane, mens Frederic Kanoute sliter med en lyskeskade og trolig må vente til neste helg og møtet med Leeds før han debuterer for Spurs. Tottenham har mer skadetrøbbel å stri med. Gustavo Poyet (brukket fot) og Christian Ziege (lår) er langtidsskadd. Darren Anderton og Dean Richards har akillesproblemer, men kan i likhet med Ledley King (rygg) være tilbake i løpet av de nærmeste to ukene. Chris Perry har en kamps karantene fra sist sesong. Ungguttene Jamie Slabber, Dean Marney, Rohan Ricketts, Stephen Kelly og Johnnie Jackson er med i troppen.

  Portsmouth-Aston Villa


  Lørdag klokka 13.30

 • Portsmouth: Fjorårets toppscorer, bulgarske Svetoslav Todorov, kan være ute i lang tid på grunn av en leddbåndskade i kneet fra trening i går. Dermed blir den unge nigerianeren Yakubu Aiyegbeni - som er kjøpt etter å ha vært på lån i klubben sist sesong - trolig spisspartner med veteran og nykommer Teddy Sheringham. Seks andre nykommere kan også debutere for klubben: Patrik Berger, Sebastien Schemmel, Dejan Stefanovic, Boris Zivkovic, Amdy Faye og keeper Harald Wapenaar. Men Linvoy Primus, Tim Sherwood og Matthew Taylor er alle ute med skader.
 • Aston Villa: Vil bli oppdatert.

  Arsenal-Everton


  Lørdag klokka 16.00

 • Arsenal: Vil bli oppdatert.
 • Everton: David Moyes har noen utfordringer i form av skader og suspensjoner. Wayne Rooney er meget tvilsom etter en leddbåndsskade i ankelen. Han blir med på turen til Highbury, men det er ikke en gang sikkert han sitter på benken, til tross for store spissproblemer. Duncan Ferguson er suspendert, mens Kevin Campbell er lyskeskadd. Tomasz Radzinski og Nick Chadwick er de eneste spissene som er helt friskmeldt før turen. I tillegg er Scot Gemmill (lår), Niclas Alexandersson (kne) og Lee Carsley (kne) skadd.

  Blackburn-Wolverhampton


  Lørdag klokka 16.00

 • Blackburn: Graeme Souness har skiftet ut mange spillere siden sist sesong. De to kanskje mest spennende kjøpene er imidlertid ikke tilgjengelige i denne åpningsrunden. Brett Emerton drar med seg en karantene han pådro seg i gamleklubben Feyenoord, mens Steven Reid sliter med en ankelskade. Craig Short er også uaktuell på grunn av kneskade. På den positive siden er Andy Cole tilbake i troppen etter å ha mistet to treningskamper på grunn av akillesskade.
 • Wolverhampton: De oransje ulvene er tilbake i toppserien for første gang på 19 år, og comebacket blir dessverre preget av en vanskelig skadesituasjon. Nathan Blake (ankel) og Shaun Newton (øyeinfeksjon) er usikre og må testes kampdagen. Mark Kennedy (ankel), Joleon Lescott (kne), Kenny Miller (brokk) og George Ndah (kne) er alle uaktuelle. Steffen Iversen er imidlertid kampklar, og debuterer trolig sammen med et annet nykjøp, Jody Craddock. Paul Butler beholder trolig plassen sin i forsvar ettersom Isaac Okoronkwo ikke regnes som klar for Premier League-debuten enda, hevder nyhetsbyrået Press Association.

  Fulham-Middlesbrough


  Lørdag klokka 16.00

 • Fulham: Vil bli oppdatert.
 • Middlesbrough: Massimo Maccarone vil gå glipp av de to-tre første månedene av sesongen på grunn av en leddbåndskade i ankelen fra en treningskamp mot Hull. Ugo Ehiogu (kne) og David Murphy (ankel) er allerede langtidsskad. Michael Ricketts sliter med en akillesskade, mens Franck Queudrue starter soningen av fem kampers karantene. George Boateng mangler matchtrening etter operasjon. Nysigningene Alan Wright (Villa) og Carlo Nash (City) er begge med i troppen.

  Leicester-Southampton


  Lørdag klokka 16.00

 • Leicester: Nyopprykkede The Foxes starter trolig med en rekke ferske fjes i comebacket i Premier League. Av elleve sommersigninger, er seks ventet å spille fra start: Les Ferdinand, Craig Hignett, Keith Gillespie, John Curtis, Riccardo Scimeca og Ben Thatcher. Frank Sinclair, Steve Howey og Callum Davidson er ute med skader.
 • Southampton: Kevin Phillips signerte for Gordon Strachans lag i går, og går direkte inn i troppen i morgen. Sannsynligvis starter han på benken, men han kjemper med Brett Ormerod og Marian Pahars om plassen ved siden av James Beattie på topp. Antti Niemi er fortsatt ute med kneskade, så Paul Jones vokter målet. Chris Marsden er ute i en måned til etter kneoperasjon.

  Manchester Utd-Bolton


  Lørdag klokka 16.00

 • Man. Utd.: En rekke spillere er usikre før årets første kamp hos de regjerende mestrene. Gary Neville (hamstring) og Quinton Fortune (lår) er mest usikre, mens Phil Neville og Mikael Silvestre begge har småskader. I verste fall må Sir Alex vurdere Roy Keane som nødløsning på stopperplass, slik han var det noen ganger sist sesong. Tim Howard er den av nykjøpene som mest sannsynlig får sin debut fra start. Eric Djemba-Djemba, Kleberson, Cristiano Ronaldo og David Bellion er sannsynligvis kandidater for benken.
 • Bolton: Youri Djorkaeff har et lite brudd i kinnbeinet, men kan komme til å gå på banen med beskyttelsesmaske. Den brasilianske målmaskinen Mario Jardel kan også debutere for Bolton på Old Trafford, men da må han først gjennom klubbens helsesjekk, og det offisielle papirarbeidet må gjøres unna for at han skal bli spilleklar.

  Charlton-Manchester City


  Søndag klokka 14.00

 • Charlton: Vil bli oppdatert.
 • Manchester City: Vil bli oppdatert.

  Leeds-Newcastle


  Søndag klokka 14.00

 • Leeds: Michael Duberry (kinnbeinsbrudd) og Eirik Bakke (kne) er ikke aktuelle til åpningskampen. Heller ikke Michael Bridges som har slitt med skader i lang tid vil bli risikert foreløpig. Dominic Matteo, Seth Johnson og Lucas Radebe hadde alle små kneoperasjoner seint sist sesong eller i sommer. Alle tre er med i troppen, og aktuelle fra start. Den nyinnkjøpte kvartetten Jody Morris, Didier Domi, Zoumana Camara og Lamine Sakho er også aktuelle fra start.
 • Newcastle: Vil bli oppdatert.

  Liverpool-Chelsea


  Søndag klokka 16.05

 • Liverpool: De rødes midtbane er svekket av at Steven Gerrard har karantene, mens Dietmar Hamanns leggskade er ventet å holde ham ute av spill til November. I tillegg er Vladimir Smicer usikker på grunn av en kneskade han pådro seg i Amsterdam-turneringen i sommer. Steve Finnan mangler kamptrening etter en brokkoperasjon, og den irske landslagsbacken blir trolig bare innbytter. Salif Diao er på vei tilbake etter en lyskeskade. Igor Biscan starter trolig på midtbanen, mens Harry Kewell debuterer for sin nye klubb.
 • Chelsea: «Chelski» arbeider med å få den internasjonale godkjennelsen på overgangen til rumenske Adrian Mutu fra Parma. Arbeidstillatelsen er i orden, og trolig kan han debutere på Anfield søndag. Emmanuel Petit er også aktuell til tross for at han sto over Champions League-kvalifiseringen onsdag på grunn av en brokkoperasjon tidligere i sommer. William Gallas er fortsatt usikker på grunn kneskade. John Terry slo ankelen i midtukekampen, men skal være kampklar. Celestine Babayaro, Boudewijn Zenden og Mario Stanic var alle ute med småskader onsdag, og er usikre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media