FORLATER NORGE: Raio Piiroja har ikke kommet til enighet med FFK om ny kontrakt, og etter åtte år i Fredrikstad kan han ikke se for seg å spille for en annen norsk klubb. Foto: Marit Hommedal, Scanpix
FORLATER NORGE: Raio Piiroja har ikke kommet til enighet med FFK om ny kontrakt, og etter åtte år i Fredrikstad kan han ikke se for seg å spille for en annen norsk klubb. Foto: Marit Hommedal, ScanpixVis mer

Piiroja forlater Fredrikstad

- Gruer meg veldig til avskjeden.

(Dagbladet): Raio Piiroja spiller sin siste sesong for Fredrikstad - og trolig i norsk fotball. Han er ikke blitt enig med Fredrikstad om en ny kontrakt.

Allerede i januar fikk estlenderen beskjed om at klubben ikke hadde råd til å beholde ham. Agenten hans har vært i forhandlinger i vår, og først for en uke siden kom den endelige beskjeden, sier Piiroja til Fredrikstad Blad.

Piiroja er inne i sin åttende sesong med østfoldklubben og legger ikke skjul på at det blir vanskelig å reise derfra.

- Alle gode ting har en slutt. Det gjelder også for fotballspillere. Men skal jeg være ærlig, gruer jeg meg veldig til den dagen jeg må ta avskjed med FFK og byen. Den dagen nærmer seg, sier han.

Forsvarsspilleren tror heller ikke det er aktuelt for ham å spille i en annen norsk klubb. Til det er følelsene for FFK blitt for sterke.

- Det vil nærmest bli umulig for meg å spille for en annen norsk klubb. Å møte FFK på et motstanderlag blir for tøft, sier han.