BEKLAGER: En sexvideo med Eibar-spilleren Antonio Luna (t.v.) spres på nettet. I går gikk han og lagkompisen Sergi Enrich ut og beklaget. Her er Luna avbildet med Gareth Bale. Foto: Sergio Barrenechea / EPA / NTB Scanpix
BEKLAGER: En sexvideo med Eibar-spilleren Antonio Luna (t.v.) spres på nettet. I går gikk han og lagkompisen Sergi Enrich ut og beklaget. Her er Luna avbildet med Gareth Bale. Foto: Sergio Barrenechea / EPA / NTB ScanpixVis mer

Pikant sexvideo med La Liga-spillere lekket på nettet: - Vi beklager dypt

Filmen med to Eibar-spillere og en ukjent kvinne spres på nettet.  

(Dagbladet): La Liga-klubben Eibar kunne denne helgen juble etter å ha overrasket med et sterkt 1-1-resultat mot gigantene fra Real Madrid.

Nå - bare noen få dager etter - er trolig stemningen en helt annen i den spanske klubben.

Sent onsdag kveld publiserte angriperen Sergi Enrich en uttalelse på Twitter der han forteller at en sexvideo med ham selv og medspilleren Antonio Luna spres på sosiale medier.

BEKLAGER: Sergi Enrich (t.v.) Foto: Ander Gillena / AFP / NTB Scanpix
BEKLAGER: Sergi Enrich (t.v.) Foto: Ander Gillena / AFP / NTB Scanpix Vis mer

I denne videoen skal de angivelig ha sex med en ikke navngitt kvinne.

«Etter at en seksuell eksplisitt video hvor vi to vises, ønsker vi å fortelle at videoen viser opptak fra en privat akt som tok plass mellom fullt bevisste voksne mennesker, innenfor rammene av den frihetene vi alle har», skriver Luna og Enrich på Twitter.

Stille fra klubben

De påpeker at videoen ikke er publisert med deres samtykke, og beklager samtidig skadene den pikante videoen kan påføre klubbens omdømme.

«Vi er klar over at profesjonelle fotballspillere bør sette et eksempel til alle - spesielt til barn. Og det er grunnen til at vi nå går ut og beklager», skriver spillerne og legger til:

«Samtidig vil be om unnskyldning for skaden spredningen av denne videoen kan gi tredjepersonen involvert i denne saken.»

Klubben har foreløpig ikke kommentert saken.

Begge spillerne er profiler i Eibar, og Antonio Luna ble et kjent navn for mange som følger engelsk fotball da han i 2013 gikk til Aston Villa.

Oppholdet i den daværende Premier League-klubben ble imidlertid ikke det helt store - backen fikk bare 17 kamper for klubben.

Sergi Enrich har spilt sju kamper for Eibar denne sesongen og har scoret én gang. Både Enrich og Luna har flere kamper hver for aldersbestemte landslag.