Pikant sexvideo med La Liga-spillere lekket på nettet: - Vi beklager dypt

Filmen med to Eibar-spillere og en ukjent kvinne spres på nettet.  

BEKLAGER: En sexvideo med Eibar-spilleren Antonio Luna (t.v.) spres på nettet. I går gikk han og lagkompisen Sergi Enrich ut og beklaget. Her er Luna avbildet med Gareth Bale. Foto: Sergio Barrenechea / EPA / NTB Scanpix
BEKLAGER: En sexvideo med Eibar-spilleren Antonio Luna (t.v.) spres på nettet. I går gikk han og lagkompisen Sergi Enrich ut og beklaget. Her er Luna avbildet med Gareth Bale. Foto: Sergio Barrenechea / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): La Liga-klubben Eibar kunne denne helgen juble etter å ha overrasket med et sterkt 1-1-resultat mot gigantene fra Real Madrid.

Nå - bare noen få dager etter - er trolig stemningen en helt annen i den spanske klubben.

Sent onsdag kveld publiserte angriperen Sergi Enrich en uttalelse på Twitter der han forteller at en sexvideo med ham selv og medspilleren Antonio Luna spres på sosiale medier.

I denne videoen skal de angivelig ha sex med en ikke navngitt kvinne.

«Etter at en seksuell eksplisitt video hvor vi to vises, ønsker vi å fortelle at videoen viser opptak fra en privat akt som tok plass mellom fullt bevisste voksne mennesker, innenfor rammene av den frihetene vi alle har», skriver Luna og Enrich på Twitter.

Stille fra klubben

De påpeker at videoen ikke er publisert med deres samtykke, og beklager samtidig skadene den pikante videoen kan påføre klubbens omdømme.

«Vi er klar over at profesjonelle fotballspillere bør sette et eksempel til alle - spesielt til barn. Og det er grunnen til at vi nå går ut og beklager», skriver spillerne og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer