Pillan gifter seg med Bødvar

Endelig lykkes det for Pernilla Wiberg (28) igjen. Lørdag kveld holdt hun å bryte sammen av skuffelse etter 38.-plass i utfor. I går ble det 2.-plass i Super-G, og Pernilla strålte. Og nå vil hun gifte seg og få barn med norske Bødvar Bjerke (28).

- Ja, nå ble det giftemål og unger, sier Pernilla til svenske Expressen.

I et digert intervju snakker den svenske ungkars-drømmen åpent og ærlig om hva bondesønnen Bødvar fra Oppdal har betydd for henne både som idrettsjente og menneske.

Pillan legger ikke skjul på at Bødvars støtte har vært god å ha. Det ble mye bråk i Sverige da hun valgte å kutte ut landslaget, flytte til Monte Carlo, trene med det norske laget og satse på egen hånd.

Inntil i går så ikke den satsinga særlig vellykket ut.

- Akkurat nå er jeg bare sint. I kveld er jeg redd jeg bryter sammen, sa Pillan etter en håpløs 38. -plass i utforen i Lake Louise lørdag kveld. Fredag ble hun nr. 41.

Sammenbruddet må ha vært av det lettere slaget. For i går var jenta i toppslag igjen. Bare Alexandra Meissnitzer kjørte fortere i Super G-løypa.

- Jeg er tryggere og roligere nå. Samlivet med Bødvar har forandret meg.

- Hadde det ikke vært for ham hadde jeg antakelig lagt opp sist vinter. Men han fikk til å satse videre etter kneskaden. Det er jeg glad for nå, sier Pernilla.

Hun har foreløpig planer om å satse fram mot OL i 2002.

Deretter handler det mest om gifting og barn.