Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Piloten var ikke påvirket

Piloten som fløy ulykkeshelikopteret til basketballstjernen Kobe Bryant, var ikke påvirket verken av alkohol eller medisiner.

DØDE: Basketballegenden Kobe Bryant og datteren Gianna (13) var blant dem som døde da helikopteret de satt i styrtet i Los Angeles i januar. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP
DØDE: Basketballegenden Kobe Bryant og datteren Gianna (13) var blant dem som døde da helikopteret de satt i styrtet i Los Angeles i januar. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP Vis mer

Det viser obduksjonsrapporten som ble offentliggjort i Los Angeles fredag, ifølge New York Times. Rapporten viser at flygeren Ara Zobayan testet negativt for alle rusmidler.

Etterforskerne, som ennå ikke er ferdig med sine undersøkelser, har hittil fokusert mest på værforholdene ulykkesdagen 26. januar. Det er ikke funnet mekaniske feil ved helikopteret.

TÅRER: Shaquille O'Neal lot tårene strømme på da han snakket om Kobe Bryant. Video: CNN/TNT. Vis mer

En stor del av rapporten gjennomgår i detalj skadene til alle ofrene, blant dem Bryant og hans 13 år gamle datter Gianna. De viser at alle trolig døde momentant da helikopteret styrtet i en åsrygg nord for Los Angeles.

Det var lavt skydekke på ulykkesdagen, og piloten forsøkte å få helikopteret opp over skyene da ulykken skjedde.

Foruten Bryant, datteren og flygeren omkom også to av lagkameratene på basketlaget til datteren, slektninger og en trener.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!