Pils og pizza for landslaget

LAKANEN (Dagbladet): Tirsdag fikk gutta være oppe halve natta. I går tok Nils Johan Semb gjengen ut på by4n. EM-kost: Pils og pizza.

Mange tror kanskje Semb har blitt splitter pine gal, men sjøl sier han at det ligger fornuft bak den litt usportslige livsstilen.

- Det er viktig at det ikke blir for stereotypt, at vi bryter opp litt. Gutta har godt av å gjøre forskjellige ting, sier Semb.

At de 22 i troppen har fått litt promille i kroppen er ifølge Semb ingen grunn til å være bekymret for EM-troppens helse bare to dager før Norge kan gå til kvartfinale med seier mot Jugoslavia.

- Vi er alltid godt forberedt. Mot Spania traff vi innertieren, sier Semb.

Landlsagssjefen vet selvsagt alt som er verd å vite om EM-motstander Jugoslavia. Han tror ikke det blir lettere enn sist.

- De spiller litt mer individuelt spill og bytter på lag og formasjoner mer enn Spania, sier Semb.

Jugoslavia lå under 0-3 mot Slovenia tirsdag, og ble utskjelt i hjemlandet etter EM-oppvarmingen som besto av dårlige resultater på turne mot svake lag.

- Jeg har fulgt Jugoslavia i EM-kvaliken, der de imponerte i kanskje den aller sterkeste gruppa.

Semb innrømmer at de norske spillerne var høyt oppe etter seieren tirsdag. Og han tror selvtilliten er høyere enn noensinne.

- Det er viktig at spillerne ikke lar seg lure av de dårlige resultatene på Jugoslavias Asia-turne, og det tror jeg spillerne skjønner, sier Semb.

  • Semb tar ut laget en time før avspark søndag kveld.