Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pinlig Bogdan-tabbe da Liverpool ble ydmyket av Watford

- Sjokkerende dårlig.

I FØRINGEN: Nathan Ake sendte Watford foran etter en kjempetabbe av Adam Bogdan i Liverpool-målet. Foto:
Reuters / Cathal McNaughton
I FØRINGEN: Nathan Ake sendte Watford foran etter en kjempetabbe av Adam Bogdan i Liverpool-målet. Foto: Reuters / Cathal McNaughton Vis mer

• Watford - Liverpool 3-0

(Dagbladet): Det har variert i resultatene for Liverpool under Jürgen Klopp. I dag ble det et nytt tap.

Liverpool fikk en tidlig kalddusj da Watford tok ledelsen etter bare to minutter. Og det etter en keepertabbe av dimensjoner.

Adam Bogdan, som var i lagoppstillingen for en skadet Simon Mignolet, fikk en skrekkåpning på kampen da han plukket ballen etter et hjørnespark - men slapp den rett foran beina på Nathan Ake. På bildene så det imidlertid ut som Bogdan holder ballen, og Ake skyter den ut av nevene på ham.

- Rystet I så fall skulle scoringen vært annullert.

- Det var en dårlig start på kampen. Den første ballen mot Bogdan, den skulle han holdt. Når jeg ser det igjen skulle målet vært annullert og reaksjonen på det var veldig dårlig. Vi mistet hodet og sluttet å spille fotball, sier Jürgen Klopp til BBC.

Reuters / John Sibley
Reuters / John Sibley Vis mer

Men så gikk det litt halsbrekkende for Liverpool i noen minutter.

- De virker rystet, konstaterte TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

Dårlig forsvarsspill Drøye ti minutter senere gikk det fra vondt til verre da Odion Ighalo ble spilt gjennom og iskaldt avsluttet forbi Martin Skrtel og Bogdan i Liverpool-målet.

- Sjokkerende dårlig forsvarsspill av Liverpool, mener Telegraphs fotballsjef, Jason Burt.

- Det målet fikk de veldig enkelt. Vi kan forsvare oss bedre, er Klopps dom.

Etter en drøy halvtime var Bogdan igjen på villspor da han skulle ut og bokse og gjorde det rett inn i egen spiller. Der var ungareren heldig at ballen fant veien bort fra mål.

Ighalo-dobbel Men Liverpool viste seg fra en hvassere side etter hvilen, men viste likevel store problemer i forsvar ved enkelte anledninger.


Det var Watford som var nærmest scoring, og da Ighalo ble spilt gjennom og kunne avslutte alene med keeper, hadde Bogdan en god involvering. Det forsøket fikk han nemlig stoppet.

Fem minutter før slutt gjorde imidlertid Watford ydmykelsen komplett. Ighalo fikk stå helt umarkert foran mål da ballen ble slått inn i feltet, og kunne enkelt stange ballen i mål.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media