FORTVILER: Thomas Müller fortviler etter en misbrukt sjanse. Foto: EPA
FORTVILER: Thomas Müller fortviler etter en misbrukt sjanse. Foto: EPAVis mer

Pinlig seriestart av Bayern

Tapte for nyopprykket lag.

|||Storklubben Bayern München gikk fredag på et pinlig 0-2-nederlag for Kaiserslautern, som rykket opp til Bundesligaen i vår.

Den regjerende mesteren snublet dermed kraftig allerede i annen serierunde. For Kaiserslautern er situasjonen en helt annen. Den nyopprykkede klubben står med full pott etter to kamper.

Mesterligafinalist Bayern fikk lide for en elendig første omgang på et utsolgt Betzenberg-stadion. Gjestene hadde riktig nok den første kampen, men da det først smalt fra Kaiserslautern, smalt det to ganger på rappen.

Kalddusj nummer en kom da forsvarsspilleren Florian Dick fikk passere stjernen Franck Ribéry. Det knallharde innlegget endte til slutt hos Ivo Ilicevic, som satte ballen til venstre for Hans-Jörg Butt.

Bare sekunder senere var Ilicevic god igjen. Kroaten leverte en pasning som løste opp hele Bayern-forsvaret, og Srdjan Lakic kunne sette inn sitt tredje seriemål for sesongen.

På tampen av kampen ble den store helten, Ilicevic, vist av banen med to gule kort, men det ødela ikke hjemmefesten. Fansen hadde da allerede begynt feiringen, og Bayern-stjernene kunne intet gjøre for å stoppe den.

(NTB)