Leeds:

Pinlig sjokktap

Leeds er ute av FA-cupen, etter å ha blitt ydmyket av Crawley fra nivå fire i England. Tapet vekker oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert
  • Crawley - Leeds 3-0

- En av de største bombene i FA-cuphistorie, skriver den profilerte programlederen Piers Morgan.

Sterkt lag

Marcelo Bielsas lag har denne sesongen sjarmert som nyopprykkede i Premier League, med offensiv fotball, flere gode resultater, og en 12. plass i ligaen.

Men argentineren er trolig rasende etter å ha sett sitt lag tape 0-3 borte mot Crawley i FA-cupen søndag.

Bielsa gjorde flere endringer, men stilte likevel med et sterkt lag. Bærebjelkene Liam Cooper og Kalvin Phillips startet begge, det samme gjorde den spanske landslagsspilleren Rodrigo Moreno.

TRØBBEL: Leeds-trener Marcelo Bielsa har gjennom hele sesongen vært avhengig av en tolk. I denne videoen kan vi tydelig se hvorfor. Video: Sporting Life Football Vis mer

- Utspilt

På 0-0 til pause gjorde Bielsa tre eninger, og det var da det gikk galt.

I tur og orden scoret Nick Tsarulla, Ashley Nadesan og Jordan Tunnicliffe. Dermed sto det 3-0 til laget som er på 6. plass i League Two, og Leeds er ute av FA-cupen.

Tsarullas mål kom etter et strålende soloraid. I et intervju etter kampen tok han til tårene. 21-åringen har hatt noen tunge år med en bilulykke i 2017 som satte ham ut av fotballen i ett år. Etter det fikk han ikke fortsette i Tottenham, før han også ble frigitt av Championship-klubben Brentford.

- Jeg er overlykkelig, jeg vet ikke helt hva som skjedde, det var en fantastisk lagprestasjon, smilte målscorer Tsarulla.

- Leeds fullstendig utspilt, fullt fortjent, skriver Graham Smyth, fotballskrivent i Yorkshire Evening Post.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer