Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pinlig tabbe ødela Hirschers slalåm

- Det skal ikke skje.

LANGT BAK: Marcel Hirscher ble nummer 22 i gårsdagens 1.omgang i Schladming. Foto: Johann Groder
LANGT BAK: Marcel Hirscher ble nummer 22 i gårsdagens 1.omgang i Schladming. Foto: Johann Groder Vis mer


(Dagbladet): Henrik Kristoffersen tok sin tiende verdenscupseier totalt i Schladming i går. Marcel Hirscher fulgte på plassen bak etter en forrykende 2.omgang. 26-åringen kjørte seg opp utrolige 20 plasser i finaleomgangen. Etter 1.omgang var Hirscher hele 2,59 bak ledende Felix Neureuther fra Tyskland, og 1,49 bak Henrik Kristoffersen.

Etter 1.omgang forklarte Hirscher hvorfor han lå så langt bak.

- En i støtteapparatet hadde satt glasset i skibrillene mine feil vei. Brillene begynte å dugge etter noen sekunder. Jeg så ingenting, men alle kan gjøre feil. Sånt skjer, men det burde selvfølgelig ikke skje, sier Hirscher til AP, gjengitt av New York Times  
Det var en tydelig revansjesugen Hirscher i 2.omgang. Han hadde soleklart beste tid, og kjørte nesten sekundet raskere enn Henrik Kristoffersen.

- Jeg trodde det ikke var mulig. Det er et strålende resultatet etter hva som skjedde i 1.omgang. I tillegg gikk alt i min favør i 2.omgang. Løypen ble verre og jeg ga alt jeg hadde. Jeg er takknemlig, sier Hirscher.

Marcel Hirscher tok over ledelsen i verdenscupen totalt etter gårsdagens plass. Aksel Lund Svindal er som kjent ute resten av sesongen. Henrik Kristoffersen er på 3.plass, 98 poeng bak Hirscher.

Til helgen kjøres det utfor og storslalåm i Garmisch Partenkirchen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media