-  Pinlig

Etter kampen måtte Ole-Eskild Dahlstrøm (35) finne trøst hos ungene Maline og Elias.

HAMAR (Dagbladet):

Lillehammer holdt lenge følge med seriefavoritt Storhamar i sesongstarten i går. Men åtte minutter før slutt - på 1-2 - var det slutt

-  Da var det bare pinlig ute på isen. Vi holdt i 52 minutter, deretter serverte vi hjemmelaget seieren. Jeg er skuffet over at vi ikke sto distansen, sier Ole-Eskild Dahlstrøm til Dagbladet.

Før kampen fikk han blomster og gullklokke for 12 strålende sesonger i Storhamar.

Uenige

Uenighet med arbeidsgiveren gjorde at han valgte Lillehammer som ny klubb etter forrige sesong.

-  Noe mer vil jeg ikke si om den saken. Uten uenigheten med ledelsen hadde jeg sikkert blitt. Nå er det LIK som gjelder. Selv om vi røyk i går, tror jeg vi har noe på gang, sier Dahlstrøm etter firemålstapet.

Med ettmålsledelse til gjestene etter første periode, været publikum sensasjon i Hamar OL-Amfi. Målet kom etter en grov miss av Storhamar-backen Ola Johannessen, sistemann på pucken var Tomas Srsen med fortid fra blant annet NHL.

b> BITTERT:  Ole-Eskild Dahlstrøm fikk kos av ungene Maline og Elias etter tapet mot Storhamar på bortebane i går. Foto: Torbjørn Grønning
b> BITTERT: Ole-Eskild Dahlstrøm fikk kos av ungene Maline og Elias etter tapet mot Storhamar på bortebane i går. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer

Storhamar-kaptein Pål Johnsen brakte balanse i regnskapet i begynnelsen av midtperioden, før Mattias Livf, Antti Rahkonen, Christian A.Olasveengen og Patrick Yetman sørget for kalasseier.

-  Førsteperioden var parodi. Da vant vi nesten ikke en puck, slurvet med pasningene og bare stresset. Resten av matchen var jevn, bortsett fra avslutningen da målene rant inn, sier Pål Johnsen.

-  Tok én periode

Storhamar-trener Petter Thoresen begynte først å kjenne igjen laget sitt i midtperioden.

-  Da slapp vi oss løs, og gjorde mindre feil. Det tok én periode å komme i gang. Mestertaktene får vi vente med. Nå skal vi bli bedre og bedre for hver kamp, sier Petter Thoresen.