Fikk gult kort i sesongåpningen:

- Pinlig!

Emil Iversen gliste av egen tabbe.

MED ET SMIL: Emil Iversen fikk gult kort for tjuvstart i sesongåpninga i Ruka. Sergej Ustjugov var nok ikke like munter med sitt gule. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RUKA (Dagbladet): Sergej Ustjugov røk rett ut av sin kvartfinale etter å ha tjuvstarta som nummer to i heatet, mens Emil Iversen dro på seg et gult kort for samme forseelse i semifinalen litt seinere i dag.

TV-bildene viste en glisende Emil Iversen som ble vist det gule kortet på skistadion i Ruka.

- Jeg fikk gult kort i kvarten i fjor, da, og i år fikk jeg gult kort før kvarten var i gang. Tradisjon tro, smiler Iversen i pressesonen etter finalen.

- Jeg syns ikke jeg fortjente det, men jeg brøt sikkert pinnen. Jeg følte liksom at jeg … Det var nedoverbakke der, så jeg måtte holde igjen med staven. Det var rett og slett det at skia glir i det sporet, og da ble det til at jeg gled litt fram, uten at jeg ville det. Du går liksom fra å gjøre deg klar, sier han, og går ned i en startposisjon med lett bøy i knærne:

- Da har du ingenting som bremser, og så begynte jeg å skli. Jeg bare håpa og håpa at han skulle si «gå», slik at jeg kunne starte. Men så gjorde han ikke det. Det var litt tabbe, men det var litt ekle spor også.

- Hva var det du gliste av?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer