Pinlige tap fikk Roma-fansen til å se rødt. Spillerne møtt med gulrøtter og beskjed

«Spis opp, kaniner.»

GULRØTTER: Roma-fansen la ut 50 kilo gulrøtter til Roma-spillerne for å vise at de spiller som noen kaniner. Foto: EPA/CLAUDIO PERI/NTB Scanpix
GULRØTTER: Roma-fansen la ut 50 kilo gulrøtter til Roma-spillerne for å vise at de spiller som noen kaniner. Foto: EPA/CLAUDIO PERI/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roma ligger på en respektabel fjerdeplass i Serie A etter 14 spilte kamper. Det er fire poeng opp til serieleder Napoli. Likevel er ikke klubbens tilhengere særlig fornøyd om dagen.

Da hovedstadslaget var på besøk i Barcelona i Champions League, endte det med et pinlig 1-6-tap mot katalanerne. Roma var ute etter revansj i seierkampen mot Atalanta i helga, men det endte med 0-2-tap på hjemmebane.

De to tapene har fått deler av Roma-fansen til å reagere, noe spillerne fikk kjenne på kroppen. De ble nemlig møtt med barikader av gulrøtter på treningsfeltet her om dagen.

50 kilo gulrøtter ble først lagt i kasser foran inngangen. Da sikkerhetsvakter krevde at grønnsakene ble fjernet, ble gulrøttene plassert under et banner med påskriften «spis opp, kaniner».

Romas sportsdirektør Walter Sabatini har beklaget overfor Roma-fansen etter de siste tapene, men mener demonstrasjonen med gulrøttene var unødvendig.

- Gulrøtter er ikke på menyen vår. Laget vårt er veldig sensitivt og tankefullt, og alt kan snu etter konstruktiv kritikk, det er hva laget trenger for å forbedre seg, sier Sabatini ifølge Mediaset.

Roma-fansen skal ha utøfrt en liknende demonstrasjon etter det forsmedelige 7-1-tapet for Manchester United i Champions League 2006/07-sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer