- PINLIG...men Trine lover å fortsette

BERLIN (Dagbladet): Trine Haltvik var mest skuffet av de norske VM-jentene etter tapet. - Pinlig, sier veteranen, som lover å fortsette på landslaget - i alle fall en liten stund.

Trine orker knapt å kommentere kampen. Hun vil heller snakke om Norges utvikling i løpet av VM - og gir både ris og ros.

- Spillemessig har vi tatt et steg bakover i dette verdensmesterskapet, sier hun. Men jentenes ubøyelige tro på at de kunne ta gull, er ifølge Haltvik en voldsomt viktig ballast fra VM 1997.

- Mentalt har vi tatt et steg framover, sier hun.

Kan slå Danmark

Til tross for gårsdagens oppvisning: Haltvik tror ikke Danmark er uovervinnelige. Tvert imot tror hun Norge kan slå dem - ganske snart.

- Mange av de danske jentene er rundt 27-28 år. Jeg tror ikke de beholder laget sitt. Mange gir seg nå, sier hun.

En sesong til


Derfor har hun fryktelig lyst til å gi seg sjøl i alle fall en sesong til på landslaget. Trine har hele tida sagt at hun spiller videre for Norge om VM-gullet skulle glippe.

Hun ga samme forsikringer i går - om enn noe mer tvilende like etter finale-fiaskoen.

- Jaaa, jeg spiller videre. Jeg gjør vel det, sier hun.
# PUSTER TUNGT: Trine Haltvik var fryktelig skuffet. - Spillemessig har vi tatt et steg tilbake, sier hun. # Foto: BJØRN LANGSEM

Plugg:

FESTBANKETTEN ble avlyst etter drapene på to danske supportere i VM-hallen lørdag. Helt OK, mener Trine Haltvik. Men hadde ingen planer om å være hengehue utover natta for det: - Vi vinner alltid banketten. Nå får vi ikke sjansen til det heller. Derfor arrangerer vi vår egen bankett, sier hun.