- Pinnen sto igjen langt inne i øret

Dramatisk skade for O-løper.

Det ble dramatisk for orienteringsløperen Mari Fasting etter at hun fikk en pinne i øret under mandagen verdenscup.

22 år gamle Mari Fasting ble innlagt på universitetssykehuset i Linköping etter uhellet mot slutten av langdistanseløpet i verdenscupen.

Fasting åpent fantastisk på den 14 kilometer lange fellesstarten, og hun kjempet om fjerdeplassen.

Så skjedde det fatale. Hun løp mot et tre og fikk en kvist inn i øret. Stortalentet. fra Moss forsøkte å løpe videre, men kjente at skaden var så alvorlig at hun måtte søke hjelp. Fasting fikk etter hvert hjelp og sykebil ble tilkalt og hun ble kjørt rett til universitetssykehuset i Linköping.

- Undersøkelsene viste at det sto igjen en rest av en pinne langt inne i øret, og trommehinnen ble ødelagt. Hun skal opereres i kveld. Pinnen skal fjernes, og en ny trommehinne skal settes inn, opplyste landslagstrener Jarle Ausland.

Fasting har det vondt og har vært svært dårlig siden ulykken inntraff. Det er usikkert hvor lang tid det tar før hun kan komme tilbake i trening igjen etter ulykken ute i skogen.

(NTB)

DRAMATISK: Orienteringsløper Mari Fasting har det vondt og har vært svært dårlig siden ulykken inntraff. Foto: SPORTMEDIA
DRAMATISK: Orienteringsløper Mari Fasting har det vondt og har vært svært dårlig siden ulykken inntraff. Foto: SPORTMEDIA Vis mer