Pinte seg opp et fjell, og ville ikke snakke om boka i dag

Men kaoset venter Northug.

TØFFE TAK: Her gjennomfører Petter Northug en tøff intervalløkt i Nord-Italia i formiddag. Trønderen og treningskompis Vidar Underbakke (bak) får drikke av pappa John Northug (t.v.). Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TØFFE TAK: Her gjennomfører Petter Northug en tøff intervalløkt i Nord-Italia i formiddag. Trønderen og treningskompis Vidar Underbakke (bak) får drikke av pappa John Northug (t.v.). Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BORMIO (Dagbladet): Bortsett fra et kort innlegg på hjemmesiden sin i går morges og en helfrekk MMS til Dagbladet, har ikke Petter Northug sagt noe som helst om boka «Northug - en familiehistorie» av Sverre M. Nyrønning, som overraskende havnet i hyllene til landets bokhandlere i går.

Boka avslører at 28-åringen hadde en promille på 1,65 da han totalvraket bilen sin i fylla i Trondheim i våres.

Men mens hele Norge leser stadig nye saker om bokas innhold, befinner Petter Northug seg trygt plassert i den såkalte bobla, langt unna nettaviser og norsk TV.

Høydeopphold Stedet er Stelvio-passet på grensen mellom Sveits og Italia, der trønderen er i ferd med å avslutte et flere uker langt høydeopphold i alpene.

Dagbladet var tilstede da Northug og Strindheim-kompisen Vidar Undebakke gjennomførte en tøff intervalløkt på rulleski i formiddag.

De to kjørte seks intervaller av åtte minutter på terskel opp den smale og bratte veien som går fra Bormio på rundt 1300 meters høyde, til Stelvio på nesten 2800 meter.

Vil ikke si noe Både Petter Northug og pappa John Northug, som har vært med på treningsleiren etter at trener Stig Rune Kveen dro hjem tidligere denne uka, hadde på forhånd gjort det klinkende klart at de ikke vil snakke verken om boka, eller noe annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer