Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pinto fikk to kamper for fløytelyden

Lurte César Santin til å tro han var i offside.

TO KAMPER: Pinto lagde en fløytelyd slik at Santin stoppet midt i en kontring under mesterligakampen mellom Barcelona og FC København sist uke. Årsaken var at han trodde dommeren hadde blåst for offside. Foto: Scanpix
TO KAMPER: Pinto lagde en fløytelyd slik at Santin stoppet midt i en kontring under mesterligakampen mellom Barcelona og FC København sist uke. Årsaken var at han trodde dommeren hadde blåst for offside. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| José Pinto er utestengt i to kamper etter at Barcelona-keeperen lurte FCK-spissen César Santin til å tro at han var i offside. Pinto lagde en fløytelyd slik at Santin stoppet midt i en kontring under mesterligakampen mellom Barcelona og FC København sist uke. Årsaken var at han trodde dommeren hadde blåst for offside.

• Se situasjonen på YouTube (ekstern lenke).

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) etterforsket hendelsen for å vurdere om Pinto hadde vist usportslig oppførsel. — Vårt disiplinærutvalg har bestemt at José Pinto er utestengt fra Barcelonas to neste kamper i mesterligaen. Det betyr at han ikke kan spille mot FC København og Panathinaikos, sier en talsmann for UEFA til dansk TV 2. Pinto har fått tre dager på seg til å anke utestengelsen. Barcelona vant 2-0 over FCK. Lagene møtes igjen i København tirsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!