RASER: Romelu Lukaku er svært misfornøyd med å ha misset en sjanse i kampen mot Valencia. Foto: NTB Scanpix
RASER: Romelu Lukaku er svært misfornøyd med å ha misset en sjanse i kampen mot Valencia. Foto: NTB ScanpixVis mer

Uavgjort i Champions League-oppgjøret mellom Manchester United og Valencia

Pipekonsert på Old Trafford - Frustrert Manchester United måtte nøye seg med uavgjort

Et standhaftig Valencia-mannskap holdt unna mot Manchester United og fikk med seg ett poeng tilbake til Spania.

  • Manchester United - Valencia 0-0 (0-0)

Etter en tung tid i ligaen trengte José Mourinho og Manchester United en seier mot Valencia i Champions League for å forbedre stemningen i og rundt storklubben.

Det skjedde ikke. I stedet måtte United-supporterne tåle nok en frustrerende aften på Old Trafford. Etter uavgjortresultatet brøt det ut pipekonsert fra de frammøtte United-supporterne for det hjemmelaget hadde prestert.

Valencia har heller ikke hatt noen stor ligasesong så langt, men kom til Old Trafford med en kampplan som fungerte godt. Parejo og Kondogbia dominerte i store periode sentralt mot Pogba og Matic og det var kun i sluttminuttene at Manchester United fikk til et skikkelig trykk.

Stopperparet Gabriel Paulista og Ezequiel Garay spilte en praktkamp i det sentrale forsvaret til Valencia, men Manchester United slet med å skape de helt store sjansene i åpent spill. Mesteparten av mulighetene til vertene kom på dødball.

Sjansefattig før pause

Alexis Sanchez var tilbake i startoppstillingen for Manchester United som gjorde flere endringer fra tapet mot West Ham i helga.

Manchester United startet kampen friskt og viste lovende takter de første ti minuttene av oppgjøret. Deretter døde kampen litt hen. Valencia forsvarte seg godt og var hakke bedre enn vertene i den første omgangens sett under ett.

Marcus Rashford hadde første omgangs beste sjanse, men skuddet til den engelske landslagsspissen strøk utenfor stolpen til Neto.

Valencia var særlig gode på deres venstrekant, hvor Gaya og Guedes til tider herjet med United-kaptein Antonio Valencia, som fikk lite hjelp defensivt av Alexis Sanchez.

United-press

Goncalo Guedes hadde en stor sjanse i begynnelsen av den andre omgangen, men skuddforsøket strøk utenfor stolpen til David De Gea.

Utover i omgangen våknet vertene fra Manchester mer til liv. Etter timen spilt satte de røde inn et skikkelig press mot Valencias 16-meter.

Et godt frispark av Pogba tvang fram en redning fra Neto, og det samme gjorde Lukaku da han fikk en sjelden sjanse rettvendt, men igjen var Neto på plass.

Valencia var heller ikke ufarlige, Michy Batshuayi kom seg til en god sjanse etter innlegg fra høyre, men den belgiske spissen blåste avslutningen sin over.

Fem minutter før full tid var det Marcus Rashford som kom uhyre nærme for hjemmelaget. 20-åringen banket et frispark i tverrliggeren helt opp ved krysset fra svært skrått hold.

Lukaku fikk en ny sjanse rett før full tid, men klarte ikke å styre headingen under tverrliggeren etter en corner.

Kveldens kamper:

Gruppe E: AEK (Hellas) – Benfica (Portugal) 2-3
Bayern München (Tyskland) – Ajax (Nederland) 1-1.

Gruppe F: Hoffenheim (Tyskland) – Manchester C. (England) 1-2
Lyon (Frankrike) – Sjakhtar Donetsk (Ukraina) 2-2.

Gruppe G: CSKA Moskva (Russland) – Real Madrid (Spania) 1-0
Roma (Italia) – Viktoria Plzen (Tsjekkia) 5-0.

Gruppe H: Juventus (Italia) – Young Boys (Sveits) 3-0
Manchester U. (England) – Valencia (Spania) 0-0.