Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pippen på banen igjen

CHICAGO (NTB-Reuters): Scottie Pippen gjorde i går sitt etterlengtede comeback i Chicago Bulls-trøye, og bidro med 14 poeng da Golden State Warriors ble slått 87-82. Pippen fikk stående applaus både da han entret banen og da han scoret kampens første poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var stort å være tilbake på banen, sa Pippen som mistet sesongens 35 første kamper på grunn av skade. Han har følt seg urettferdig behandlet av klubbledelsen, og erklærte på ett tidspunkt at han aldri mer ville spille for Bulls.

Pippen har vært en av de aller viktigste spillerne i laget som har dominert NBA det siste snaue tiåret, og følte at klubbledelsen ikke har verdsatt ham nok. Nå er sårene leget, og Pippen er klar til å hjelpe Bulls til enda en tittel.

- I perioder fant Scottie rytmen, i andre perioder så han ut som en spiller som har mistet halve sesongen, sa trener Phil Jackson. Pippen spilte 31 minutter og sto igjen med 14 poeng, fem returer og fire assists.

Michael Jordan, som i sluttminuttet ble servert en flyvende dunk av Pippen, noterte 32 poeng i lagets 14. strake hjemmeseier. Dennis Rodman feiret Pippens comeback med 16 returer og ny leopard-farge i håret.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!