Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pippo-dobbel sikret Milan-seier

Skygger Fiorentina.

To ganger var Filippo Inzaghi frampå da Milan vant 3-1 hjemme over Cagliari lørdag.

Milan sprudlet før pause og først var det Kaka som ga Milan ledelsen på et flott skudd fra distanse. Senere i omgangen var det måltjuven Filippo Inzaghi, kalt «Super-Pippo», som scoret med en iskald heading.

I annen omgang reduserte Cagliari, men med 20 minutter igjen å spille økte Inzaghi til 3-1 med et heldig mål. Han unnslapp først Cagliaris offsidefelle, rotet bort ballen, men erobret den tilbake og fant til slutt nettmaskene. Det var Inzaghis annet mål for kvelden.

Med lørdagens seier skygger Milan fortsatt Fiorentina i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir rett til kvalifiseringskamper foran neste års mesterligaspill.

(NTB)

SETT DET FØR?: Filippo Inzaghi slutter aldri å score mål. Lørdag banket han inn to Milan slo Cagliari 3-1. Foto: Matteo Bazzi/EPA
SETT DET FØR?: Filippo Inzaghi slutter aldri å score mål. Lørdag banket han inn to Milan slo Cagliari 3-1. Foto: Matteo Bazzi/EPA Vis mer
image: Pippo-dobbel sikret Milan-seier
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media