Piqué utskrevet fra sykehuset

Ikke alvorlig etter stjernesmellen mot Chelsea.

STJERNESMELL: Gerard Piqué fikk en kraftig smell i hodet etter et sammenstøt med Victor Valdes og Didier Drogba.Foto: AP Photo/Felice Calabro/NTB scanpix
STJERNESMELL: Gerard Piqué fikk en kraftig smell i hodet etter et sammenstøt med Victor Valdes og Didier Drogba.Foto: AP Photo/Felice Calabro/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Barcelona - Chelsea 2-2 (2-3 sammenlagt).

Tre av fem midtstoppere som startet gårsdagens Champions Leauge-semifinale mellom Barcelona og Chelsea måtte kaste inn håndkleet allerede før pause i et nervepirrende oppgjør, som innehold det meste:

Mens Chelsea mistet Gary Cahill med strekk og kaptein John Terry på grunn av et hodeløst rødt kort, måtte Barcelonas Gerard Piqué hjelpes av banen etter en voldsom kollisjon med Victor Valdes og Didier Drogba.

Den spanske landslagsmidtstopperen mistet tilsynelatende bevisstheten da han ble truffet av låret til Valdes i tinningen. Likevel gjorde han et forsøk på å spille videre før han omtåket ble tatt av banen og kjørt til sykehus. Der tilbrakte han natta under observasjon. Skaden var ikke mer alvorlig enn at 25-åringen kunne reise hjem i dag.

- Gerard Piqué er skrevet ut fra sykehuset etter at de medisinske testene ga tilfredsstillende resultat, heter det i en melding på Barcelonas hjemmeside.

Omfanget av Piqués hodeskade er foreløpig ikke fullstendig utredet. Dermed ryker søndagens ligakamp borte mot Rayo Vallecano i første omgang.

- Nå kommer han til å hvile i ei uke før vi foretar en ny vurdering, skriver Barcelona.