<b>ADVARER MOT MANCHESTER:</b> Barcelonas Gerard Pique håper ikke Zlatan går til Manchester United. Her er de to spillerne mot hverandre under Champions League-kvartfinalen i 2013. AFP PHOTO / LLUIS GENE
<b>ADVARER MOT MANCHESTER:</b> Barcelonas Gerard Pique håper ikke Zlatan går til Manchester United. Her er de to spillerne mot hverandre under Champions League-kvartfinalen i 2013. AFP PHOTO / LLUIS GENEVis mer

Pique advarer Zlatan: - Ikke dra til United

Tror det kan bli amper stemning.

(Dagbladet): Ryktene om hvilken klubb Zlatan Ibrahimovic spiller for etter sommerens EM har versert lenge. Og skal man tro de siste ukenes rykter, er Zlatan så godt som klar for Manchester United.

Barcelona-spilleren Gerard Pique håper det hele bare er rykter, og at Zlatan ikke signerer for «de røde djevlene». Bakgrunnen skal være at Pique tror det kan bli amper stemning på sidelinja mellom Pep Guardiola (Manchester City) og José Mourinho (Manchester United) denne sesongen.

- Legger du til Zlatan, som ser ut til å gå til United, da begynner man å lure på hvordan Manchester kommer til å se ut. Det er nok like greit å ikke dra dit i det hele tatt, sier Pique til spanske Sport.

Guardiola-krangling

Zlatans forhold med«Pep» er ikke det beste, etter at han havnet på kant med ham under sesongen i Barcelona. Det førte til at Zlatan ble solgt til AC Milan.

Da Zlatans bok ble gitt ut, kritiserte han Guardiola, og la tydelig fram at han heller foretrekker Guardiolas store motstander José Mourinho.

Ender den store svensken opp i Manchester United, er det duket for en svært spennende sesong for oss som følger med fra utsiden. Det er ikke sikkert det blir en kamp mellom lagene, men Mourinho og Zlatan mot Pep Guardiola.