AVSLØRTE:  I samtaler med landslagssjef Vicente Del Bosque ha avslørt at Cesc fabregas er solgt fra Barcelona for 270 millioner kroner. Foto: EPA / SHAWN THEW / NTB Scanpix
AVSLØRTE: I samtaler med landslagssjef Vicente Del Bosque ha avslørt at Cesc fabregas er solgt fra Barcelona for 270 millioner kroner. Foto: EPA / SHAWN THEW / NTB ScanpixVis mer

Pique avslørte at Fabregas er solgt - uten å vite at mikrofonen var på

- Han forlater klubben for 33 millioner euro.

(Dagbladet): Under en pressekonferanse med Juan Mata og Gerard Pique, skal Barcelona-forsvareren ha avslørt at Cesc Fabregas er blitt solgt fra klubben.

En samtale mellom Pique og landslagstrener Vicente Del Bosque ble plukket opp av den spanske tv-kanalen RTVE - uten at de involverte var klar over at mikrofonen va på.

Ifølge insidespanishfootball.com som har oversatt samtalen, gikk dialogen slik:

- Jeg kommer til å forsvare Cesc litt. Han fortalte meg at avtalen er i boks og at det nå er i orden, skal Gerard Pique ha fortalt landslagssjefen.

- Gjorde han?, spør Del Bosque.

- Ja, han forlater klubben for 33 millioner euro, fortalte han meg, sier Pique videre.

Til Chelsea Barcelona-spilleren avslørte dog ikke hvilken klubb Fabregas går til.

En katelansk radiostasjon som er kjent for å være mest troverdig når det kommer til Barcelona-nyheter, Rac-1, melder på Twitter at de vet at det er Chelsea som er klubben.

- Klubben Fabregas går til er Chelsea. Det gjenstår bare detaljer, og annonseringen kan komme neste uke. Overgangssummen er på mer enn 270 millioner kroner, skriver radiostasjonen. 

Forsvarte Fabregas Og under pressekonferansen gjorde Pique som han hadde lovet på forhånd - å forsvare Fabregas.

- Cesc har aldri vært tilstrekkelig vurdert i Barcelona. Han jobber hardt, og ville gjort det bra i hvilken som helst klubb i verden. Han ville vært en fundamental brikke, men klubben er komplisert og det er krevende, fortalte Pique - som samtidig sa at han håpet Fabregas ble i Barcelona.

- Jeg er veldig glad i Cesc, men jeg vet at han har en vanskelig tid, fordi klubben ikke setter så stor pris på ham som han fortjener, fortsatte Barcelona-spilleren.

FORSVARTE FABREGAS:   - Jeg er veldig glad i Cesc, men jeg vet at han har en vanskelig tid, fordi klubben ikke setter så stor pris på ham som han fortjener, fortalte Pique under pressekonferansen. Foto: AFP PHOTO / JEWEL SAMAD / NTB Scanpix
FORSVARTE FABREGAS: - Jeg er veldig glad i Cesc, men jeg vet at han har en vanskelig tid, fordi klubben ikke setter så stor pris på ham som han fortjener, fortalte Pique under pressekonferansen. Foto: AFP PHOTO / JEWEL SAMAD / NTB Scanpix Vis mer