FIKK HARD MEDFART: Spania tok over ledelsen i sin gruppe etter lørdagens seier mot Slovakia, men det ble overskygget av at Pique (t.h) ble pepet ut kampen gjennom av en del supportere. Foto: AP Photo/Jose Vicente/NTB Scanpix
FIKK HARD MEDFART: Spania tok over ledelsen i sin gruppe etter lørdagens seier mot Slovakia, men det ble overskygget av at Pique (t.h) ble pepet ut kampen gjennom av en del supportere. Foto: AP Photo/Jose Vicente/NTB ScanpixVis mer

Pique buet ut i Spania-kamp. Nå får han støtte

Spania-trener Vicente del Bosque er svært misfornøyd.

De spanske spillerne og trener Vicente del Bosque er svært misfornøyd med at Gerard Pique fikk føle hjemmefansens vrede da Slovakia ble slått 2-0 lørdag.

Spania tok over ledelsen i sin gruppe etter lørdagens seier, men det ble overskygget av at Pique ble pepet ut kampen gjennom av en del supportere. Barcelona-stopperen nektet å snakke med pressen etterpå, ifølge Marca.

- Jeg håper alle slutter å pipe på Gerard. Vi må alle trekke i samme retning, og piping hjelper ikke, sier Andrés Iniesta.

Trener del Bosque gikk hardt ut mot dem som pep på Pique.

- Jeg kan ikke forstå det. De kommer for å se fotball og vi spiller veldig bra. Det er usmakelig av fansen å pipe på en av Spanias spillere, som var glimrende i dag.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram