ANGRER IKKE: Gerard Pique angrer ikke på at han har slengt med leppa mot Real Madrid flere ganger i løpet av karrieren. Foto:  EFE/ALEJANDRO GARCIA/NTB Scanpix
ANGRER IKKE: Gerard Pique angrer ikke på at han har slengt med leppa mot Real Madrid flere ganger i løpet av karrieren. Foto: EFE/ALEJANDRO GARCIA/NTB ScanpixVis mer

Pique er så hatet at landskamp ble flyttet: - Jeg angrer ikke i det hele tatt

Barcelona-stopperen har ingen planer om å forandre seg.

(Dagbladet): Spania slo Slovakia, men sieren ble overskygget av at Gerard Pique ble pepet ut kampen gjennom av en del spanske supportere.

Mye av grunnen til pipingen er det sterke båndet Pique har til Katalonia, samtidig som han rakker ned på rivalen Real Madrid så fort han får sjansen.

Da Barcelona vant Champions Leaugue kom midtstopperen med et stikk til superstjernen Cristiano Ronaldo - som ikke falt i god jord hos fansen til de liljehvite.

Barcelona-stopperen nektet å snakke med pressen etterpå, men har nå tatt bladet fra munnen. Han tror buing er et resultat av rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid, og ikke politiske grunner.

- Når det gjelder rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid så kommer jeg ikke til å forandre meg, sier Pique til spanske Marca.

Angrer ikke Han mener det handler om lidenskap.

- Forhåpentligvis vil det gå så dårlig som mulig med Madrid, sier Pique, som ikke har noen planer om å forandre seg.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, jeg ville gjort det om igjen tusen ganger. Ikke forvent noen endring, sier Pique.

Piping hjelper ikke Pipekonsertene har gått så langt at treningskampen mellom Spania og England skal spilles på Estadio José Rico Pérez i stedet for på Santiago Bernabéu. Dette for å skåne Pique, skriver blant annet The Mirror.

- Jeg håper alle slutter å pipe på Gerard. Vi må alle trekke i samme retning, og piping hjelper ikke, uttalte lagkamerat Andrés Iniesta etter kampen mot Slovakia.

Spanias trener del Bosque gikk også hardt ut mot dem som pep på Pique.

- Jeg kan ikke forstå det. De kommer for å se fotball og vi spiller veldig bra. Det er usmakelig av fansen å pipe på en av Spanias spillere, som var glimrende i dag.