Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pique om Reals poengtap: - Hadde ikke forventet det

Men Barcelona tar ikke gullet på forskudd.

OVERRASKET: Gerard Pique er overrasket over Real Madrids sesonginnledning med en uavgjort og ett tap. Foto: EPA / Alejandro Garcia / NTB Scanpix
OVERRASKET: Gerard Pique er overrasket over Real Madrids sesonginnledning med en uavgjort og ett tap. Foto: EPA / Alejandro Garcia / NTB Scanpix Vis mer

Fem poengs forsprang på Real Madrid etter to seriekamper til tross; Barcelona-stjernen Gerard Piqué (25) tar ikke La Liga-gullet på forskudd.

Men forsvarsklippen med fortid i Manchester United og Real Zaragoza innrømmer at han er svært overrasket over erkerivalens sesonginnledning med en uavgjort (1-1 mot Valencia) og ett tap (1-2 for Getafe).

- Ingen hadde forventet at de skulle gi bort fem poeng på to kamper, men det betyr intet. Vi vet hva Real Madrid er godt for, og fortsatt er det mulig at klubben får 30 strake kamper uten tap i fortsettelsen. Vi må forberede oss på det, sier Piqué til avisen Marca.

Mannen med to seriemål i fjor mener jevnheten vil avgjøre, ikke de første to kampene. Reals sesongåpning er klubbens dårligste på over 40 år.

- Sesongene er lange ettersom vi også må spille mesterliga og den spanske cupen. Det jevneste laget vinner serien, den klubben som gjør seg fortjent til gullet etter 38 kamper, ikke bare to.

Piqué skryter av erkerivalens seneste spillerkjøp, kroaten Luka Modric.

- Vi møtte ham i fotball-EM, og han har fantastisk ballbehandling. Han vet å dominere på midtbanen og er veldig god. Det gjenstår å se hvordan han tilpasser seg Real Madrid og La Liga.

Onsdag møtes Real Madrid og Barcelona i returkampen i supercupfinalen. Katalanerne vant hjemmekampen 3-2.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media