TROR PÅ STORESLEM: Barcelona-stopper Gerard Pique. Foto: EPA/Jorge Zapata
TROR PÅ STORESLEM: Barcelona-stopper Gerard Pique. Foto: EPA/Jorge ZapataVis mer

Pique tror Barcelona kan ta tre av tre

Tror de kan vinne serien, den spanske cupen og mesterligaen.

Barcelona-stopper Gerard Pique (26) har troen på at laget hans kan kopiere suksessen fra 2008/2009-sesongen og vinne tre trofeer denne sesongen.

Det er ikke uten grunn at Gerard Pique ser lyst på tilværelsen i Barcelona. For laget er blant de største favorittene til å vinne både serien, den spanske cupen og mesterligaen. At Tito Vilanova leder laget, og ikke Pep Guardiola, vil ikke endre noe, ifølge den spanske midtstopperen.

- Tito gjør en veldig god jobb. Han gjør verken mer eller mindre enn Pep, men gjør det vi alltid har gjort med en liten personlig vri. Laget spiller veldig godt og samarbeidet er upåklagelig, sa Pique i et intervju med FIFA.com.

- Jeg mener at vi gjennom alle disse tre turneringene har vist at vi behersker nivået svært godt. Jeg tror vi er i en god posisjon til å ta alle tre, sier 26-åringen.

Barcelona tar søndag imot Getafe til lunsjkamp i spansk eliteserie. Før kampen har Barcelona ni poeng ned til serietoer Atlético Madrid, mens hele 16 poeng skiller til erkerival Real Madrid.

I den spanske cupen er det nettopp Real Madrid som er motstander i semifinalen for Barcelona. Det første oppgjøret, som ble spilt 30. januar, endte 1-1. Returoppgjøret spilles 27. februar på Camp Nou.

(NTB)