Pique tror ikke Drogba filmet

I kveld kan han få jobben med å passe på Chelsea-spissen.


(Dagbladet): Dider Drogba ble matchvinner i første semifinalemøte mellom Chelsea og Barcelona.

Men oppmerksomheten rundt scoringen druknet delvis i oppstyret rundt all den tiden han tilbrakte liggende på Stamford Bridge-gresset, tilsynelatende i store smerter.

I går fikk Drogba støtte fra Barcelona-hold, da Gerard Pique stilte som spillerrepresentant på pressekonferansen foran returmøtet på Camp Nou i kveld.

- Jeg tror på Drogba, og at hver gang han falt var det fordi han hadde vondt eller kjente et spark eller at han trodde det kunne være noe farlig, sier stopperen som fort kan bli mannen som skal passe på Drogba i kveld.

- Filming er ikke bra - Jeg tror ikke han forsøkte å spille skuespill eller filme. For ellers snakker vi om at det ikke er fair play i fotballen, og at den bare handler om juks. Og sånn er det ikke, jeg synes vi må ta vare på alle de gode tingene i fotballen, og å filme og jukse er ikke bra, sier den tidligere Manchester United-spilleren.

LITE IMPONERTE: Barcelona-trener Pep Guardiola og Sergio Busquets (t.h.) gestikulerer misfornøyde mens Didier Drogba ligger flat på gresset. Foto: Gerry Penny, EPA/NTB scanpix
LITE IMPONERTE: Barcelona-trener Pep Guardiola og Sergio Busquets (t.h.) gestikulerer misfornøyde mens Didier Drogba ligger flat på gresset. Foto: Gerry Penny, EPA/NTB scanpix Vis mer

Pique ble også gjort oppmerksom på at hans gamle lagkamerat Wayne Rooney gikk til angrep på Drogba via Twitter.

- Drogba. Du er en god spiller, men vær så snill å reise deg opp, skrev Rooney under kampen sist uke.

- Han er alltid på Twitter, er han ikke? svarte Pique avvæpnende i går.

- Veldig godt forhold Det er ventet at Pique er tilbake på laget etter å ha blitt benket både mot Chelsea i London og i El Clasico på lørdag. Carles Puyol og Javier Mascherano har

Pique sier han respekterer Guardiolas laguttak, og at han vil kjempe for å vinne tilbake plassen. Han avviser også ryktene om knuter på tråden mellom de to ifølge Reuters.

TROR DROGBA: Gerard Pique kan bli mannen som passer på Dider Drogba i kveld. Foto: Manu Fernandez, AP/NTB scanpix
TROR DROGBA: Gerard Pique kan bli mannen som passer på Dider Drogba i kveld. Foto: Manu Fernandez, AP/NTB scanpix Vis mer

- Vårt forhold er veldig, veldig godt og vi snakker mye mer sommen enn dere kanskje tror. Den daglige kontakten og de daglige diskusjonene er veldig positive. Vi snakker ikke bare om fotball, vi snakker om alt mulig. Han stiller alltid kvar vil meg, men det liker jeg, sier Pique.

Skeptisk Torres Blant de som virket noe skeptiske, var spisskollega Fernando Torres, da han ble fanget opp på benken av kameraene mens Drogba rullet rundt inne på banen.

Men den store, sterke ivorianeren ble tatt i forsvar av sjefen, Roberto di Matteo.

- Alle kan mene sitt, men han ble markert av to menn i hele kampen og ble utsatt for fysisk mishandling. En må være objektive i reaksjonene sine, sa Chelsea-manageren forrige uke.

• Følg Barcelona - Chelsea i vårt fotballstudio i kveld klokka 20.45.