Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Pires er på vei til Villarreal

Det sier klubbens president.

(Dagbladet.no): På veien mot kveldens mesterligafinale slo Arsenal og Robert Pires ut Villarreal i semifinalen.

Men ifølge Villarreals president Fernando Roig, signerer Pires for nettopp dem etter finalen.

- Neste uke kommer Robert Pires til oss, sa Roig 
til den spanske TV-kanalen Canal Nou, ifølge BBC.

Fri overgang

33-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen, det vil i praksis si etter kveldens kamp, og han skal være klar til å flytte til Spania på fri overgang.

En årsak til ønsket om klubbskifte kan være at Pires bare er tilbudt ett års kontraktsforlengelse av Arsenal-manager Arsene Wenger.

Robert Pires har tidligere innrømt at han har vært i forhandlinger med Villarreal, men han understreket da at han ikke hadde tatt noen avgjørelse ennå.

Ønsket i Arsenal

Arsene Wenger har på sin side uttrykt forståelse for at Pires vurderer andre alternativer. Likevel er det liten tvil om at han håper at landsmannen blir i London.

PÅ VEI BORT? Arsene Wenger (t.v.) håper Robert Pires blir i Arsenal. Men det er slett ikke sikkert, ifølge Villarreals president. Foto: Mike Finn-Kelcey/Reuters/Scanpix
PÅ VEI BORT? Arsene Wenger (t.v.) håper Robert Pires blir i Arsenal. Men det er slett ikke sikkert, ifølge Villarreals president. Foto: Mike Finn-Kelcey/Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg håper at han til slutt sier «Jeg vil bli i Arsenal», sier Wenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling