VM-STJERNE:  Andrea Pirlo. FOTO: NTB SCANPIX
VM-STJERNE: Andrea Pirlo. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Pirlos private krise - fikk hjelp av prest

Var bekymret for VM-formen.

(Dagbladet): Andrea Pirlo (35) gjorde seg bemerket allerede i første VM-kamp, da Italia slo England lørdag. Smarte bevegelser, giftige pasninger - og et overblikk du sjelden ser: Der har du Pirlo i et nøtteskall.

Italia vant 2-1, og har fått en drømmestart.

Men alt har ikke vært like lett for midtbanespilleren det siste året. For noen måneder siden skilte han seg med Deborah Roversi, en kvinne han har vært gift med i 13 år.

Bekymret - Pirlo var bekymret for VM-formen. Derfor oppsøkte han lagets prest, Don Massimiliano Gabricci, skriver den engelske avisa Daily Mail.

Avisa omtaler møtet mellom de to som et «krisemøte». Pirlo skal ha lettet på trykket, for å komme videre i livet. Han og Deborah har to barn - Niccolo (11) og Angela (8).

Pirlo er nå sammen med en ny kvinne - Valentina Baldini - som han traff på en golfklubb.

- Midtbanemesteren fryktet at hans trøblete privatliv kunne ha innvirkning på prestasjonene på banen, skriver Daily Mail.

Genial Slik virket det i alle fall ikke mot England. Før den første scoringen lot han ballen gå mellom beina, slik at Claudio Marchisio kunne legge ballen til rette. Det påfølgende skuddet gikk rett i mål.

Pirlos trekk i forkant: En maestro verdig!

I SENTRUM:  Andrea Pirlo (i midten). FOTO: NTB SCANPIX
I SENTRUM: Andrea Pirlo (i midten). FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg er en del av laget, sier presten som har hatt samtaler med Juventus- og Italia-spilleren.

- Jeg prøver å gi spillerne råd. De må se på VM som et eventyr. De har et stort press på skuldrene sine, men må prøve å være rolige og nyte øyeblikket.

Ifølge Daily Mail må Pirlo ut med 55.000 euro i måneden i forbindelse med skilsmisseoppgjøret. Det tilsvarer 450.000 kroner.

Italia møter Costa Rica fredag.