Pistons senket Lakers-stjernene

Borteseier i NBA-finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storfavoritt Los Angeles Lakers gikk på en smell i første kamp i NBA-finalen mot Detroit Pistons. På hjemmebane i natt tapte stjernelaget 75-87.

Storkanonene Shaquille O'Neal og Kobe Bryant gjorde så absolutt sitt for å sikre vertene seier. De scoret henholdsvis 34 og 25 poeng hver. Men resten av laget klarte ikke å finne ut av Detroits intense forsvarsspill.

Fire poeng for Karl Malone og tre for Gary Payton er ikke hverdagskost.

- Fire poeng er helt forferdelig. Min lille sønn kan klare det, sa en skuffet Malone.

- Jeg tror ikke vi kunne spilt bedre i forsvar enn vi gjorde her. Vi gjorde en utrolig jobb og jeg tror det er det som må til, sa Pistons-trener Larry Brown.

Pistons hadde et lite overtak omtrent hele kampen. Ved halvtid ledet gjestene 41-40, men i tredje omgang rykket de fra for alvor. Etter den perioden var forspranget økt til 64-58. Ledelsen var ikke alvorlig truet i siste omgang og den overraskende seieren var et faktum.

Chauncey Billups ble gjestenes toppscorer med 22 poeng, mens Rasheed Wallace satte inn 14.

- De ville det litt mer enn oss. Vi åpnet ikke helt patent og gravde oss ned i et stort hull i tredje omgang, mente Shaquille O'Neal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer