Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pitkämäki er ikke kvitt feberen

Men legen tror finnen kaster mot Thorkildsen i dag.

SJUK: Andreas Thorkildsens rival Tero Pitkämäki er febersjuk, men stiller trolig til spydkvalifken i Berlin seinere i dag.
Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
SJUK: Andreas Thorkildsens rival Tero Pitkämäki er febersjuk, men stiller trolig til spydkvalifken i Berlin seinere i dag. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix Vis mer

Tero Pitkämäki er ikke kvitt feberen, men landslagslegen tror likevel at den finske spydkasteren stiller i dagens kvalifisering i friidretts-VM.

Pitkämäkis feber har holdt seg på samme nivå natt til i fredag. Likevel skal det ikke være noe fare for hans deltakelse i spydkvalifiseringen.

- Det ser fortsatt ut som om Tero kan delta. Hvis det er behov for det, kommer vi til å bruke febersenkende medisin før konkurransen. Tero har kunnet spise, røre på seg og sove helt normalt. Han var såpass bra at vi ikke ga ham noen medisiner, men vi lar feberen bekjempe viruset, sier landslagslege Timo Kuusisto.

- Symptomene tyder på at det dreier seg om vanlig influensa. Tero er i god form, og feberen ser ikke ut til å påvirke ham, forteller Kuusisto.

Pitkämäki er regjerende mester og Andreas Thorkildsens hardeste konkurrent i kampen om VM-gull.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media