Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Pittsburgh-fan ble stukket i hodet med skrutrekker, nektet å få behandling før kampen var slutt

Lidenskapen.

LOJALE FANS: Pittsburgh Penguins' Brian Dumoulin (8), Patric Hornqvist (72) og Matt Cullen (7) var for viktige til å ikke følge for en hodeskadd fan onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
LOJALE FANS: Pittsburgh Penguins' Brian Dumoulin (8), Patric Hornqvist (72) og Matt Cullen (7) var for viktige til å ikke følge for en hodeskadd fan onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hockeyfans er fylt av lidenskap også her i landet, men en Pittsburgh Penguins-fan overgikk de fleste hva gjelder lojalitet nylig, forteller en historie i Guardian i dag.

43-åringen, som ikke er navngitt, fulgte Penguins' playoffkamp mot Columbus Blue Jackets onsdag kveld, da han havnet i klammeri med en 25-åring i bilverkstedet sitt rundt ni på kvelden.

Bråket ble såpass alvorlig at den unge mannen grep en skrutrekker og stakk den i hodet på verkstedeieren.

43-åringen blødde kraftig, men da ambulansen kom på stedet nektet han å motta behandling for såret før Penguins-kampen var ferdig, sier politiet, ifølge Guardian.

I stedet ville han kjøre selv til UPMC Mercy sykehus i det kampen var over, noe han gjorde en drøy time etter slåsskampen, altså kvart over ti.

Ingen er arrestert i saken, forteller avisa.

Pittsburgh Penguins vant den første sluttspillkampen 3-1 over Columbus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media