Pittsburgh Penguins stoppet ydmykelsen med 10-3-seier

Unngikk fire strake tap mot rivalen Philadelphia Flyers.

FORTSATT HÅP: Pittsburgh-spillerne feirer storseieren.Foto: SCANPIX/Bruce Bennett/Getty Images/AFP
FORTSATT HÅP: Pittsburgh-spillerne feirer storseieren.Foto: SCANPIX/Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Pittsburgh Penguins var nær å bli ydmyket av rivalen Philadelphia Flyers i NHL-sluttspillet, men slo til med 10-3-seier onsdag.

Dermed unngikk Penguins fire strake tap og tidlig exit i NHL-sluttspillet. Laget reduserte til 1-3 sammenlagt, men må vinne de tre siste kampene for å gå videre til 2. runde.

- Det er én seier. Vi skulle prøve å overleve i kveld, og alle viste god innsats. Vi skal fortsette i Pittsburgh (neste kamp), sa superstjernen Sidney Crosby.

Han scoret ett av målene og leverte to assist. I tillegg markerte Jordan Staal seg med hattrick, mens NHLs beste poengplukker i grunnspillet, Jevgenij Malkin, bidro med to mål.

Daniel Sedin var tilbake på isen for Vancouver Canucks i onsdagens oppgjør mot Los Angeles Kings. Svensken har stått over tolv kamper på grunn av hjernerystelse. Han hadde en assist og hjalp Canucks til 3-1-seier, som gjør at canadierne fortsatt har et lite håp om avansement. Med seieren reduserte Canucks til 1-3 sammenlagt. Neste kamp spilles i Vancouver søndag.

New York Rangers ledet 2-0 mot Ottawa Senators, men gjestene tapte til slutt 2-3 etter forlengning. Kyle Turris scoret seiersmålet for Senators.

Mats Zuccarello Aasen er ute med håndleddsbrudd og spilte ikke for Rangers.

(NTB)