Jay Rodriguez forteller om rasismeanklagene

PL-stjerna frikjent for rasismeanklagene: - Skuffende

Spillerne er fortsatt uenige om hva som ble sagt.

FRIKJENT: Jay Rodriguez ble anklaget for rasisme etter kampen mellom West Bromwich og Brighton. Foto: Reuters/Jason Cairnduff
FRIKJENT: Jay Rodriguez ble anklaget for rasisme etter kampen mellom West Bromwich og Brighton. Foto: Reuters/Jason Cairnduff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det har vært en vanskelig periode for meg og min familie, innleder Jay Rodriguez en lengre Twitter-post.

Søndag ble engelskmannen matchvinner for West Bromwich mot Manchester United, og sørget i samme slengen for at seriegullet havnet i den lyseblå delen av Manchester.

For spissen har det imidlertid vært vanskelig å tenke på fotball den siste tiden, etter at Brighton-spiller Gaëtan Bong anklaget ham for rasisme.

- Bærer ikke nag

Ifølge kameruneren skal Rodriguez ha sagt at Bong er «svart og stinker», men West Brom-spilleren har hele tiden nektet for det. Ifølge Rodriguez skal han ha klaget på at Bong hadde en stinkende ånde.

- Jeg har hevdet min uskyld fra første gang Gaëtan Bong kom med anklagene. Jeg bærer ikke nag mot ham, men er skuffet over at han fordømte meg i offentligheten før alle bevisene hadde blitt lagt fram, skriver Rodriguez videre på Twitter.

Det engelske fotballforbundet kom tidligere i uka fram til at det ikke kunne bevises at spilleren hadde kommet med rasistiske bemerkelser til Bong.

Ikke alle er fornøyd med utfallet av saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer