Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Peter Crouch ut mot UEFA

PL-stjerna mener fansen blir snytt: - En vits

Peter Crouch reagerer på hvor få billetter fansen får til Champions League-finalen.

KRITISK: Peter Crouch har selv spilt en Champions League-finale, og mener fansen får altfor få billetter. Foto: Ryan Browne/bpi/rex/shutterstock
KRITISK: Peter Crouch har selv spilt en Champions League-finale, og mener fansen får altfor få billetter. Foto: Ryan Browne/bpi/rex/shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Denne uka falt avgjørelsen: Liverpool og Real Madrid møter hverandre i Champions League-finalen.

Liverpools offensive stjernegalleri sendte Roma ut av turneringen, mens Cristiano Ronaldo og co. akkurat klarte å kare seg videre på bekostning av Bayern München.

En Champions League-finale er en drøm både for spillere og supportere, men for den sistnevnte gruppen kan det bli trangt om plassen. Det er plass til 70 000 på stadion i Kiev, men hvert lag får bare i overkant av 16 000 billetter hver.

Det får tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch til å reagere.

- Latterlig fordeling

Den nåværende Stoke-spilleren er fast spaltist i Daily Mail, og langer der ut mot UEFA.

- Fansen rakk så vidt å feire seieren over Roma før de ble gjort oppmerksomme på hvor vanskelig det vil være å få billett til finalen, innleder han.

Crouch er av den oppfatning at klubbene burde få majoriteten av billettene, og at slik fordelingen er nå er en hån mot supporterne.

- 16 000 til hver klubb er en latterlig fordeling. Hvorfor kan ikke UEFA gi Liverpool og Real Madrid 32 000 billetter hver, og gi de resterende til selskaper og sponsorer?

- Jeg liker ikke det faktum at noen kanskje er på sin første kamp noensinne, og det på bekostning av folk som har fulgt laget sitt rundt i årevis, legger han til.

Slik det er nå går over halvpartene av billettene til sponsorer, bedrifter og liknende.

- Kaos

Crouch var tapende finalist i Champions League-finalen i 2007 da Liverpool ble beseiret av AC Milan.

Også den gangen reagerte spilleren på hvor få billetter klubbene faktisk fikk.

- Billettene var et kaos da vi møtte Milan, og det er tydelig at de ikke har lært. Dette er globale fotballklubber, og fordelingen burde reflekteres av statusen de har, slår Crouch fast.

PS: Peter Crouch spilte for Stoke da de rykket ned fra Premier League lørdag ettermiddag. De ble slått 2-1 av Crystal Palace og må ta turen ned til Championship for første gang på 10 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media