Sander Sagosen Tokyo-OL

Plager seg selv!

Sander Sagosen trenger ikke å være så selvkritisk.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VERRE start på et OL er det vanskelig å få, men Norges stjerne Sander Sagosen trenger ikke å være så selvkritisk etter kampen mot Brasil. Denne sliteseieren en tidlig morgenstund lokal tid, kan like gjerne være starten på en topp turnering for håndballgutta. Selv om lite så slik ut fra start.

Første omgang var som en morgen der du har stått opp på feil bein etter 49 år i olympisk dvale. Og alt som ikke skal skje, det bare skjer.

De norske gutta misset på det meste i angrep. Vurderingene ble feil, pasningene var slurvete og avslutningene glapp. Selv de klareste sjansene forsvant i en brasiliansk målvaktsarm eller en stolpe som plutselig stod dønn fast på feil sted.

Underveis tapte vi de brasilianske utvisningsperioder med tre mål, og så såvisst ikke ut som en mulig OL-vinner.

Men det er faktisk Norge.

DETTE er laget som de siste åra har slitt med å overbevise seg selv. Dess mer fenomenet Sander Sagosen og dette unge norske stjernemannskapet har utviklet seg i den internasjonale klubbhåndballen, dess større har skuffelsen vært over ikke å ha vunnet noe mesterskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer