Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Planen er å vinne overlegent

Ønsker invitasjon til svensk storløp.

DET ER PÅ TIDE Å SATSE. Trener Trond "Bullern" Anderssen mener det er på tide å satse høyt med Megaman Neo. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
DET ER PÅ TIDE Å SATSE. Trener Trond "Bullern" Anderssen mener det er på tide å satse høyt med Megaman Neo. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Her er sjansen til å vinne 46 millioner på hest!

 

Trener Trond "Bullern" Anderssen har planen klar med Megaman Neo i V75-6 på Bjerke lørdag.

Hingsten skal vinne i overlegen stil.

Det skal sørge for invitasjon til det svenske storløpet Åby Stora Pris.

Det håper i alle fall Bullern.

Han mener at Megaman Neo hører med i det store selskap. Det vil passe perfekt med dette løpet om to uker etter lørdagens oppgave.

Ny svingteknikk

Megaman Neo har en sjelden stor frambeinsaksjon. Det førte til at beina gikk litt alle veier i den første svingen. Det har han sluttet med nå. Ny trening har ført til en mye bedre svingteknikk.

-Vi har bygget en rundbane på 900 meter. Her har Megaman Neo travet runde på runde. Og flere av dem har gått motsatt vei, som har lært ham en mye bedre teknikk gjennom svingene, forteller Anderssen til dagbladet.no.

-Jeg har også lettet ham i treningen og variert mer enn før. Blant annet har han fått vasse mye i vann også, sier Bullern.

Grodd riktig sammen

Megaman Neo har gjennom karrieren blitt sett på som en lovende hest med temmelig skrøpelig helse. Han har gjerne travet et sterkt løp, for å falle helt gjennom i starten etter. Dette mener Bullern det er en slutt på nå.

-Nå har Megaman Neo grodd godt sammen og har aldri sett bedre ut. Jeg er temmelig sikker på at han kan gå bra løp hver gang framover, sier Bullern.

Barbeint

Megaman Neo konkurrerer uten sko. Det stemmer mye bedre for aksjonen hans.

-Han har gode høver som også er herdet fordi han sjelden har sko på beina, forteller Anderssen.

Også barbeint

Bullern kan også fortelle at Muskelmann G.T. kommer ut barbeint for første gang.

-Han har skuffet oss litt, så da prøver vi barbeint på lørdag. Jeg mener han er bedre enn han har vist oss, avslutter Bullern.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling