Planla å spille for dagens motstander: - Det kom som et sjokk på dem

Bjørn Helge Riise avslører hvordan forholdet mellom han og John Arne Riise er i den private sfære. I dag spiller de mot klubben de opprinnelig skulle gjenforenes i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kommer Trond Fredriksens AaFK på besøk til Åråsen i håp om å ta en etterlengtet seier mot Lillestrøm.

Da møter AaFK-kaptein Bjørn Helge Riise gamle lagkompiser i klubben han spilte hele ni sesonger for, før han vendte hjem til Ålesund i sommer.

- Det blir litt spesielt, men først og fremst kjekt å møte gamle kjente og spille fotball mot dem. Lillestrøm har betydd mye for meg etter ni sesonger der. Det var der jeg spilte meg inn på landslaget. Det er som et andre hjem for meg, forteller Riise til Dagbladet.

- Jeg tekster fortsatt mye med mange av LSK-spillerne. Jeg har mange gode venner der: Frode Kippe, Erling Knudtzon, ja, egentlig hele troppen av de jeg spilte med. Jeg har en god tone med Lillestrøm nå, i hvert fall fra min side. Hvilken mottakelse jeg får, aner jeg imidlertid ikke, sier han.

Han stortrivdes på Åråsen, men valgte å dra tilbake til AaFK på grunn av et ønske om at han, kona og barna kunne være nærmere familie og venner i Ålesund.

Overgangen gikk smertefritt, selv om den kom svært overraskende på mange, inkludert storebror John Arne Riise. Brødreparet hadde opprinnelig planer om å spille sammen for dagens motstander, Lillestrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer