Planla ikke barn

Gravide Mia Hundvin sier hun ikke kan holde kjeft og er helt uten hemninger.

(Dagbladet.no): Det er den danske avisa B.T som har gjort et stort intervju med gravide Hundvin. Håndballjenta venter barn med snowboardstjernen Terje Håkonsen etter bruddet med kona Camilla Andersen.

Den 26-årige norske jenta er nettopp tilbake fra ferie i Håkonsens hus i Hawaii, og snakker villig om den forekommende fødselen. Det siste året beskriver hun som turbulent.

- Jeg skal gjerne innrømme at jeg overhodet ikke hadde planlagt å bli gravid. Det skjedde bare, nøyaktig som så mye annet omkring meg, sier Hundvin til avisa.

Bergensjenta har registrert at Dagbladet slo opp intervjuet hun ga til norske KK, der det kom fram at hun aldri har sett på seg selv som lesbisk. Hun forstår ikke at noen synes hennes legning er interessant.

Ingen fordommer

Samtidig forteller hun at hun bare gir intervjuer når hun føler at hun må rense lufta. Og at hun da ikke klarer å holde munn om ting som bryr henne.

Fordi hun er en typisk bergenser, som har humor og gladelig sier sin mening.

- Jeg har ingen hemninger og fordommer. Ting skjer bare rundt meg på en impulsiv måte. Jeg har alltid hatt det sånn at jeg satser på å følge drømmene mine. Det skal virkelig leves ut, og det blir de også, sier Hundvin til B.T.

Tidligere har hun uttalt at ekteskap ikke er noe for henne, at hun har avsmak for det. Til den danske avisa røper hun at det kan bli aktuelt seinere.

For foreløpig har Håkonsen ikke engang fridd.

Vet ikke om comeback

Hundvin synes det er vanskelig å uttale seg om et comeback på toppnivå i håndball. Hun bor i Oslo for tida, og synes det blir tøffere på grunn av det.

Nå sier hun selv at hun skal være husmor en periode, men ikke av tradisjonelle typen.

Som om noen hadde trodd det.

- Men jeg skal i hvert fall ikke stoppe å leve, flytte på landet, få hund og Volvo. Sånn som jeg ofte hører folk si foran en fødsel. Jeg skal fortsatt leve livet mitt. Det er det eneste jeg har planlagt.

GRAVID I NY KLUBB:</B> Mia Hundvin hadde nettopp skrevet under for Aalborg da hun ble gravid og flyttet til Norge.
NYTT HJEM:</B> Terje Håkonsen og Mia Hundvins nye villa på Bygdøy.