Planlagt suksess

I dag presenterer Åge Hareide en dristig plan. Ta vel imot ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet): Rett etter at landslaget trente på Bislett Stadion i går, ble strømmen skrudd av. Den gamle hedersbanen skal rives. Nedslitt tradisjon erstattes med noe tidsmessig og flott.

Selvsagt måtte Åge Hareides Nye Norge ha sin siste trening her; på banen der Egil Drillo Olsen startet landslagets siste storhetstid med å slå et nedkjølt Kamerun en hutrende oktoberkveld i 1990.

I MELLOMTIDA

har Hareide slått Drillos seiersrekke med sine 5 privat-triumfer på rad. Ellers har han ikke gjort noe annet enn å få oss i godt humør mens vi venter på at Norge skal spille fotballkamper som betyr noe.

Kveldens kamp mot Russland gjelder også mest humøret, men mer og mer er det mulig å se det sportslige potensialet bak trenerens stadig bredere glis. Dette likner en planlagt suksess.

MED DRILLO

kom kunnskapsrevolusjonen i norsk fotball. Flest mulige trekk var basert på fakta. Ballen var ikke lenger rund; den lot seg digitalisere gjennom videoanalyser. Så fulgte profetiene som viste seg så riktige at alle rundt ble troende. I hvert fall så lenge det var bra nok for Norge å vinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer