Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Plastkrus kostet FC København 45.000 kroner

Må betale dyrt for en supporters opptreden.

Dyrt krus: FC København må betale 45.000 i bot til UEFA etter at det skal ha blitt kastet et plastikkrus på banen i kampen mot Club Brugge. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / Jens Nørgaard Larsen
Dyrt krus: FC København må betale 45.000 i bot til UEFA etter at det skal ha blitt kastet et plastikkrus på banen i kampen mot Club Brugge. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / Jens Nørgaard Larsen Vis mer

(Dagbladet): FC København fikk i dag en bot på cirka 45 000 kroner av UEFA.

I Champions League-kvaliken mot Club Brugge ble det kastet et plastikkrus fra tribunen, og dette kruset gir nå den danske fotballklubben uventede utgifter.

Unødvendig Klubben aksepterer boten, men synes det er unødvendig bruk av penger.

- Boten fra UEFA skal respekteres, og vi må derfor grave i lommene, uansett hva vi synes om den, sier Anders Hørsholdt, administrerende direktør, til klubbens hjemmeside.

Han synes kampen ble gjennomført på en god måte.

- Vi tillater oss å mene at kampen mot Club Brugge ble avviklet på en god måte, hvor våre supportere og tilskuere skapte en god og internasjonal stemning, som de fortjener ros for. Og nettopp på grunn av dette synes vi en bot på den størrelsen, for et plastikkrus, er et tungt kors å skulle bære.

Unngå gjentakelse Direktøren håper klubben kan lære noe av boten, og sørge for at det ikke skjer igjen.

-Det kan forhåpentligvis bli en påminnelse til alle oss i Parken om at det koster klubben dyrt hver gang en regel blir brutt. Spesielt i forbindelse med internasjonale kamper, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media