Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Platini får fortsatt UEFA-lønn

«Inntil videre».

I HARDT VÆR: Michel Platini er utestengt fra all fotball i åtte år, men får fortsatt lønn fra det europeiske fotballforbundet Uefa.Foto: AFP / VALERY HACHE/ NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Michel Platini er utestengt fra all fotball i åtte år, men får fortsatt lønn fra det europeiske fotballforbundet Uefa.Foto: AFP / VALERY HACHE/ NTB Scanpix Vis mer

Suspenderte Michel Platini mottar lønn fra UEFA «inntil videre», heter det i en melding fra Det europeiske fotballforbundet.

Platini er utestengt fra all fotball i åtte år, men vil fortsatt få lønn fra UEFA.

- Mr. Platini mottar lønn fra UEFA, og vil fortsette å gjøre det inntil videre. Individuelle lønnsavtaler er konfidensielle og blir derfor ikke offentliggjort, heter det i bekreftelsen fra UEFA.

Den kommer etter at FIFA bekreftet at avtroppende president Sepp Blatter mottar lønn fram til hans erstatter blir valgt 26. februar.

Både Blatter og Platini er utestengt fra all fotball i åtte år. Bakgrunnen er en millionoverføring fra FIFA til UEFA-president Platini i 2011.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media