<strong>KOLLAPSET:</strong> Michel Platini segnet om på en restaurant i Johannesburg i kveld. Foto: Rolf Vennenbernd, EPA/Scanpix
KOLLAPSET: Michel Platini segnet om på en restaurant i Johannesburg i kveld. Foto: Rolf Vennenbernd, EPA/Scanpix Vis mer

Platini kollapset på restaurant i Johannesburg i kveld

- Ikke hjerteinfarkt, sier Uefa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Uefa-president Michel Platini (55) segnet om ved et restaurantbord i Johannesburg i Sør-Afrika omkring klokka 21.15 i kveld, melder Daily Mirror.

Platini skal ifølge vitner først ha falt over bordet, før han falt av stolen og ned på gulvet.

Blant de andre gjestene ved bordet var tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier og tidligere skotske landslagssjef Andy Roxburgh.

- Michel satt ved enden av bordet, og falt bare over mot sin venstre side og falt på gulvet. Det så ut som det kunne være hjertet hans, og vi er alle veldig bekymret, sier en av de andre gjestene ved bordet til Daily Mirror.

Den tidligere storspilleren og landslagssjefen ble kjørt til sykehus i all hast.

Fra Uefa-hold meldes det nå at Platini besvimte og at han har hatt influensa. Men det skal ikke være snakk om noe hjerteinfarkt, skriver Press Association.

- Michel har hatt influensa i et par dager, og han besvimte på en restaurant og ble kjørt til sykehus. Han gjennomgår noen tester, men er ved bevissthet og i fin form, sier en Uefa-kilde til PA.

Gi en kaffekopp til barna i Kliptown

RING 820 40 040
- gi oss en kaffekopp
- 25 kroner til barna i SKY

(Soweto Kliptown Youth-senter).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer